Цікаве

“Загублене біблійське місто” знайдено біля узбережжя Іспанії

Археолог з Німеччини Райнер Кунео виявив стародавнє місто біблійних часів в Іспанії, пише 1NEWS з посиланням на lenta.ua.

Він вивчав фото зі супутників із зображенням заповідника на півдні країни і побачив гігантські кільця, що знаходяться під піщаними болотами.

Вчений Райнер Кунео зробив відкриття, завдяки якому світова громадськість дізналася про стародавнє місто Фарсис. Відповідно до Старого завіту, дане поселення знаходилося «за морем від Святої Землі». З даного міста в Ізраїль експортували золото і срібло. Координати Фарсиса були загублені, далі, на кілька сотень років, місто стало легендою. Разом з тим воно цікавило археологів, які періодично організовували експедиції з метою знайти місто. Археолог розгледів на знімках із супутників прямокутні структури, розташовані всередині гігантських кілець. Далі вчений припустив, що мова йде про будівлі, створені людьми. Згідно з твердженнями давнини, місто Фарсис було розташовано «за Геркулесовими стовпами».

Імовірно, так в давнину називали гібралтарську скелю. Фахівець заявив, що прямокутні структури на знімках і інформація про місцезнаходження міста збігаються за географічним розташуванням.

 

 

 

 

Back to top button