Цікаве

Юрій великий «порвав» пародією на Пєскова, який не може сказати, що ж відбувається з Кадировим

Актор «Кварталу 95» насмішив черговою влучною пародією.

Український пародист, актор Студії «Квартал 95» Юрій Великий зняв нову пародію, у якій в образі речника Путіна Дмитра Пєскова прокоментував, що ж насправді відбувається зі здоров’ям очільника Чечні Рамзана Кадирова.

Вже більше тижня усі ЗМІ обговорюють новину про те, що чеченський лідер перебуває у вкрай важкому стані, та навіть впав у кому. Згодом смерть Кадирова підтвердив чеченський опозиціонер Абубакар Янгулбаєв.  Інформацію про хворобу чеченця також підтвердили і в ГУР.

Наразі смерть Кадирова наразі залишає більше запитань, ніж відповідей. Тим часом пресекретар президента РФ Пєсков заявляє, що вони «не володіють відповідною інформацією».

Юрій Великий в образі Пєскова потролив цю позицію Кремля і показав, як спікер Путіна ухиляється від цієї теми.

Зокрема, стосовно того, що лідер Чечні перебуває в комі, «Пєсков» відповідає, що радий за нього, зазначивши, що «республіка Комі – це багатий край зі своєю унікальною історією».

Стосовно того, що ширяться чутки про те, що Кадиров мертвий, «Пєсков» заявив, що повірить в це, якщо чеченець йому особисто про це скаже:

«Інформацію такого роду треба ретельно перевіряти. От якби мені особисто зателефонував Кадиров і сказав, що він помер, я був би впевнений на 100 відсотків. Він людина слова і навряд би став мене дурити», — впевнений «Пєсков».

Back to top button