Цікаве

Євгенія Емеральд зізналася, звідки бере гроші після закриття ювелірного бізнесу

Поліцейська заробляє дуже мало, оскільки перебуває в декреті.

Колишня військова та поліцейська в декреті Євгенія Емеральд відверто розповіла про те, звідки отримує свій основний дохід.

Зокрема, у своєму фотоблогу ексвійськова зізналася, що вже тривалий час, як її ювелірна справа не працює. Тепер її єдиним доходом є надання приміщення в оренду.

«Ви знаєте, що я в декреті. Свій ювелірний бізнес я закрила і не відкривала. Тобто єдиним моїм доходом є оренда. Але, якщо чесно, це дуже маленький дохід», — розповіла захисниця.


Євгенія Емеральд / © instagram.com/emerald.evgeniya

Також Євгенія поділилася, що її витрати наразі перевищують доходи у декілька разів. Тому, за словами Емеральд, всі заощадження поступово вичерпуються. Ексвійськова додала, що левова частка грошей пішла на те, щоб захиститися від її ексчоловіка Євгена Стипанюка.

«Мої витрати перевищують доходи у чотири рази. Майже всі заощадження я витратила на захист себе від Стипанюка», — зізналася Емеральд.

Втім, поліцейська в декреті не збирається шукати швидкі методи заробітку на піку своєї популярності. Вона повідомила, що у своєму блозі нічого не рекламуватиме. І додала, що неодмінно знайде рішення, як дістати гроші в разі крайньої потреби. До того ж захисниця переконана, що коли сповідуєш «благородну мету», гроші завжди будуть.

Євгенія Емеральд / © instagram.com/emerald.evgeniya

«Це мене не буде спонукати брати якісь реклами і заробляти таким чином гроші. Я переусвідомила своє життя ще раз і не хочу. Ось не моє це і все. Де гроші брати? Не знаю. Десь візьму, щось придумаю – я точно знаю. Вважаю, що коли людина має благородну й світлу мету, гроші завжди знайдуться», — додала Євгенія.

Back to top button