Цікаве

Який смартфон варто купувати у 2022 році?

Дуже важко уявити собі сучасного користувача без смартфона, адже це тепер набагато більше, чим просто спосіб підтримувати зв’язок. Маленький гаджет може вміщувати в себе ціле життя: цінні зустрічі з друзями, показувати безпечний маршрут у незнайомій місцевості або просто розважати, коли нам буває сумно. Щоб купити смартфон у 2022 році, треба лише визначитися, на що він потрібен, які параметри для вас важливі та скільки грошей ви готові віддати за покупку.

Перший та найважливіший крок — визначитися з метою покупки

Дуже часто трапляється так, що користувач не використовує навіть половину запропонованого функціоналу, тоді виникає питання — за що треба було віддавати такі великі гроші. Інколи трапляється навпаки: покупець обирає бюджетну модель та не отримує того, що йому треба. Тож на початку треба визначитися, навіщо вам телефон:

  • просто для дзвінків та соцмереж;
  • для розробки професійного контенту;
  • навчання або роботи.

Коли передбачається, що смартфон буде заміняти всі інші гаджети, то тут варто брати одразу хорошу та функціональну модель. Також не забувайте, що бренди дуже часто пропонують нові оновлення, які потребують вільної пам’яті та відповідних параметрів. З огляду на останнє треба брати телефон, який залишиться актуальним ще як мінімум 3-4 роки, щоб не довелось купувати новий незабаром або відмовляти собі у сучасних опціях.

Яку операційну систему обрати?

У багатьох виникає цілком доречне питання: що краще обрати – Android або iOS. Тут неможливо сказати однозначно, бо є ті, кому подобається перший варіант, іншим — другий. Якщо подивитись на це питання з точки зору функціоналу, то обидві операційні системи не уступають одна одній. Все залежить від вашого бюджету та особистих переваг.

Знайти ідеальний для себе смартфон у 2022 році можна буквально за декілька хвилин через інтернет-магазин «Київстар». На сайті представлено величезний вибір продукції усіх найпопулярніших брендів, тож кожен охочий зможе купити телефон по найдоступніший ціні.

Back to top button