Цікаве

Який парфум вибрати жінці за знаком Зодіаку: відповідь астрологів

Усі парфумери погоджуються з тим, що аромат повинен розкривати нашу індивідуальність. Правильно підібрані парфуми можуть підкреслити жіночу красу та сексуальність.

Експерти із зірок розповідають, який парфум краще обрати жінці за знаком зодіаку. 1News розповідає, який аромат вам підходить більше.

Овен

Жінки цього знаку відрізняються пристрасним характером. Тому їхній парфум має бути насамперед романтичним. Жінки-Овни цінують квіткові нотки.

Телець

Жінки-Тільці заповзятливі та цілеспрямовані. Для них ідеально підходить поєднання прянощів та деревних ароматів. Спеції є синонімом палкості та розкривають їхній характер.

Близнюки

Представниці цього знаку особливо оптимістичні та товариські люди. З одного боку, свіжі та повітряні аромати розкриють їхній характер. З іншого боку, солодкі парфуми підкреслять сексуальність.

Рак

Чутливі та мрійливі жінки-Раки люблять парфуми з легкими квітковими нотками.

Лев

Уродженки цього знаку є досить пристрасними жінками. Тому нотки спеції – ідеально підходять їм.

Діва

Спокійні, зібрані, чутливі Діви схильні приховувати свої емоції і прагнуть виділятися. Конвалія, жасмин або цитрусові нотки – те, що їм подобається.

Терези

Ніжні та чуйні жінки-Терези демонструють ідеальний баланс і знають, що потрібно бути творчими та раціональними. Їм підходять квіткові ноти парфумів.

Скорпіон

Люди цього знаку люблять залишати за собою слід і мають величезну силу характеру. Вони є прихильниками цитрусових ноток.

Стрілець

Рухливі та оптимістичні жінки-Стрільці мають веселий характер. Їм підходять парфуми зі спеціями.

Козеріг

Козероги – спокусниці, але водночас тихі та стримані. Їм пасують солодкі аромати.

Водолій

Вони дуже потребують свободи і легко можуть жити без кохання. Тому їхні парфуми з ароматом свіжості та нотками спецій.

Риби

Підхожий для ним аромат повинен розкривати їхню мрійливу натуру. Жінки-Риби прагнуть радісного майбутнього. Їм підійдуть солодкі ноти.

Джерело: Tendance Parfums

Back to top button