Цікаве

Які знаки Зодіаку несумісні в стосунках: найгірші пари

Людям іноді дуже складно знайти свою другу половинку і побудувати гармонійні стосунки. І, за словами експертів із зірок, не всім знакам зодіаку судилося бути разом.

Астрологи  назвали три пари, які, найімовірніше, не зможуть побудувати успішні союзи. Вони не розуміють одне одного, сперечаються через те, що у них діаметрально протилежне бачення, розповідає 1News.

Скорпіон – Близнюки

Скорпіон хоче мати пристрасні романтичні взаємини, в яких він може показати себе на 200%. А Близнюки, на жаль, не поділяють таке бажання свого партнера. Близнюки прагнуть до більш спокійних і врівноважених стосунків, а Скорпіону буквально потрібні сильні й барвисті емоції.

Овен – Рак

Сильно відрізняючись одне від одного, Овен і Рак зовсім не доповнюють одне одного. Овен має тенденцію говорити все, що думає, він схильний засмучувати свого улюбленого Рака. Дійсно, цей надчутливий водний знак, вірогідно, буде нещасним у стосунках із грубим Овном.

Телець – Лев

Це два лідируючих знаки, які бажають домінувати над іншими. В результаті нікому не вдасться поступитися і зняти напругу. Жахливо вперті, Телець і Лев сперечатимуться і через дрібниці, і щодо серйозних питань. І кожен буде стояти на своїх позиціях.

Джерело: Рublic

Back to top button