Цікаве

Які особливості безпровідних навушників Galaxy Buds Live*

Ергономічна форма безпровідних навушників Samsung Galaxy Buds Live забезпечує комфортне і надійне розміщення гарнітури у вухах. Вони щільно і водночас м’яко прилягають, тому ними зручно користуватися впродовж всього дня – в офісі, в дорозі додому, під час прогулянок чи то занять спортом. В порівнянні з попередньою моделлю, змінилася не лише форма, але й функціонал. Розробник додав преміум-функції і вдосконалив передачу звуку.

Чим особливі навушники Galaxy Buds Live?

  • Швидка зарядка. Всього за п’ять хвилин вони заряджаються до рівня достатнього для відтворення протягом години.
  • Ідеальна передача голосу. Це стало можливо завдяки трьом мікрофонам та системі Voice Pickup.
  • Доступне безконтактне керування навушниками.
  • Унікальний дизайн, що повторює форму вуха і обличчя.

В цій моделі все продумано до дрібниць. Міцні пластикові корпуси захищені від вологи відповідно до стандарту IPX2. Запасу енергії в батареї вистачає приблизно на шість годин роботи в режимі нон-стоп. З футляром-акумулятором цей час можливо збільшити аж до двадцяти однієї години.

Дванадцятиміліметрові динаміки, басові канали для виведення повітряних потоків та інші елементи конструкції гарантують реалістичне і глибоке звучання. Ви належним чином оціните і щільні, динамічні низькі частоти і чисті, дзвінкі високі ноти.

Більше про передачу і розпізнавання звуку

Ключовою перевагою цієї моделі є технологія активного шумопоглинання (ANC). Спробуйте її, якщо хочете зосередитися на музиці або розмові, але при цьому не пропустити те, що дійсно важливо, наприклад, сповіщення в транспорті.

Навушники Galaxy Buds Live чітко розпізнають і передають ваш голос співрозмовнику. Усе це стало можливо, завдяки адаптивній системі з трьох мікрофонів і датчику провідності. Відтак, співрозмовник зрозуміє кожне сказане вами слово, навіть якщо навколо вас багато людей, або поблизу їздять машини.

Ще одна нова функція навушників – Voice Pickup Unit. Вона покликана забезпечити підвищену якість звуку. Блок прийому нібито вловлює рухи вашої щелепи і перетворює ці коливання в голосові сигнали, дозволяючи співрозмовникові почути вас навіть з найбільш шумних місць.

Якщо ж ви прихильник голосового помічника Samsung Bixby, можливо, вам буде приємно почути, що він повністю інтегрований в Galaxy Buds Live.

*на правах реклами

Back to top button