Цікаве

Як зробити підставки для ножів із підручних засобів: корисні поради

Якщо в кухонному столі мало місця для ножів, вони то губляться, то плутаються під руками, а іноді й норовлять травмувати свого господаря, пропонуємо вам спорудити для зберігання зручний і практичний органайзер.

Гострі предмети не повинні нести загрози для вас і членів вашої сім’ї. Існує безліч варіантів, як розташувати їх на кухні, щоб ножами було зручно користуватися, але при цьому вони не валялися де попало, розповідає 1News.

Організатор для ножів із підручних засобів: лайфхаки

  • Лайфхак 1. Стануть у нагоді книги
Підставка для ножів

 

Гостре лезо ножа легко увійде між сторінок у товсту книгу. Таку “літературну” підставку для ножів на кухні можна зробити з непотрібних книг, зв’язавши їх мотузкою.

  • Лайфхак 2. Органайзер із бамбука
Підставка для ножів

Ножі дуже зручно зберігати в коробці, щільно наповненій бамбуковими шпажками. Головне, щоб цей ящик був невеликим, але достатньо високим, тоді ножі не будуть із нього вивалюватися.

  • Лайфхак 3. Ножі утримають палички для їжі

 

Підставка для ножів

Замість шпажок можна використовувати китайські палички для їжі. Також підійдуть палички для кейк-попсу і навіть макарони, хоча останні не надто практичні і їх доведеться часто міняти.

  • Лайфхак 4. Ножам зручно в крупі

 

Підставка для ножів

Щоб ножами було зручно користуватися, вам стане в нагоді ємність, наповнена сипучими речовинами. Це може бути рис, квасоля, горох і навіть кавові зерна.

  • Лайфхак 5. Магніт надійно тримає метал

 

Підставка для ножів

Практично і завжди під рукою, але при цьому не на пальцях. Закріпіть на стіну магнітну підставку, і ваші ножі більше не загубляться.

Джерело: Сьогодні

Back to top button