Цікаве

Як зробити гарне фото для соцмереж: найпростіші лайфхаки

Щоб вашими фотографіями захоплювалися і заздрили навіть професіонали, зовсім не обов’язково знати якісь заклинання і довго працювати над ними в фотошопі. Які є ази вдалих знімків і які сучасні ефекти можна використовувати, розповідає 1News.

Як зробити хороший кадр: порада експертів

Співачка М’ята виступає за природну красу, тому над своїми фото для соцмереж не чаклує і не боїться викладати знімки без фотошопу.

Однак зрідка новітні технології все ж використовує.

“Є такі моменти, коли я після концерту, втомлена і мені треба вийти в ефір або сфотографуватися, а я розумію, що не готова, тому я, звичайно, масками користуюся”, – поділилася особистим досвідом зірка.

Мінімум ефектів для знімків використовує і фотограф Марина Селегень з Сум.

 

 

“Я не роблю на фотографіях якусь пластику, не зменшую ніс, підборіддя або боки не зменшую”, – каже фотограф.

Щоб фото дійсно були хороші і сподобалися всім, Марина радить ногу, яка ближче до фотографа, ставити першою. Це подовжує силует. А ще завжди підставляти носик до сонця, щоб отримати хороший портрет.

Що ховається за ідеальними фотографіями в соціальних мережах: відповідь психолога

Перебір з фотошопом, збільшення очей або губ – це примірка чужих ролей, говорить психолог Ганна Ткаченко.

За її словами, людина, яка не впевнена в собі, у якої є багато тривожності, що вона не зможе отримувати в цьому житті достатню кількість любові, поваги, уваги, не зможе знайти партнера, розмножитися, тоді і буде приймати чиїсь чужі алгоритми.

Як зробити гарне фото для соцмереж

Тренду на великі губи або збільшення скул співачка М’ята не розуміє і використовує тільки жартома. Співачка радить не втрачати свого обличчя в модних трендах.

І, мабуть, головне правило – знайти ракурс!

 

Back to top button