Цікаве

Як знайти голку загублену в домі: корисні поради

Якщо ви загубили голку в кімнаті, знайти її важко, але можливо. 1News розповідає практичні поради, як відшукати цей невеликий і небезпечний предмет до того, як він встромиться вам у п’яту.

  • Лайфхак 1. Магніт

Це перше, що спадає на думку, якщо потрібно відшукати невеликий металевий предмет. Водіть ним не дуже швидко в приблизному місці втрати. Майте на увазі, що магніт має бути досить сильним, щоб піймати голку у ворсистому килимі або зі щілини в підлозі.

  • Лайфхак 2. Пилосос

Якщо просто пройтися пилососом по кімнаті, є шанс, що він витягне голку з килима, але ви навряд це побачите. Надіньте на трубу пилососа панчоху, і тоді зросте ймовірність, що голка опиниться не в мішку, а залишиться на панчосі.

  • Лайфхак 3. Струшування

Найнебезпечніше місце – це ліжко. Щоб переконатися, що голки там точно немає, ретельно перетрусіть все, що є на дивані або ліжку. І прислухайтеся: голка може тихенько дзенькнути об підлогу.

  • Лайфхак 4. Освітлення

Увімкніть яскравіше світло, а ще краще – візьміть потужний ліхтарик. В його промінні або під іншим кутом освітлення голка може блиснути, і ви зможете її побачити.

  • Лайфхак 5. Зони пошуку

Не обмежуйтеся тільки тим місцем, де ви востаннє тримали голку в руках. Цілком імовірно, що вона зачепилася за складку вашого одягу, а потім випала в сусідній кімнаті або коридорі. Пошукайте там, де ви щойно були.

  • Лайфхак 6. Помічник

Можливо навіть, що ви дивитеся на голку і геть її не бачите – таке буває. Покличте на допомогу когось із домочадців. Разом шукати веселіше, та й очі у когось можуть бути більш видючі.

  • Лайфхак 7. Магія

Якщо нічого з переліченого вище вам не допомогло, є перевірений народний метод, як знайти загублену річ. Повторюйте замовляння: “Чортик, чортик, погрався і віддай!” Багатьом допомагає.

Джерело: Сьогодні

Back to top button