Цікаве

Як заховати на пляжі гроші і цінні речі: корисні поради

Не має значення, прийшли ви на пляж на самоті або компанією – в будь-якому випадку хочеться зануритися і поплескатися у воді, а не сидіти прив’язаними до своїх речей. Як заховати цінності, щоб, вийшовши з води, ви не виявили, що вас пограбували? 1News розповідає лайфхаки.

Як відомо, те, що лежить у всіх на виду, привертає увагу набагато менше, ніж заховане на дно сумки.

Як заховати на пляжі гроші і цінні речі: лайфхаки

  • Лайфхак 1. Взуття

 

Як заховати цінні речі на пляжі

 

Крім прикрас і декору, малопривабливі гумові шльопанці, на які навряд чи хтось зазіхне, вам ще послужать. Зробіть із них тайник, прорізавши в товстій підошві щілини, куди можна заховати гроші і навіть мобільний телефон.

  • Лайфхак 2. Засоби гігієни

 

Як заховати цінні речі на пляжі

 

Одноразова маска, дитячий підгузник, пакетик з жіночою гігієнічною прокладкою – цей список можна продовжити, і всі ці речі можуть стати тимчасовим “сейфом” для ваших цінностей. У злодіїв навряд чи вистачить кмітливості шукати гроші або годинник у таких засобах особистої гігієни.

  • Лайфхак 3. Одноразовий посуд

 

Як заховати цінні речі на пляжі

 

Аналогічний тайник, який мало привертає увагу, легко зробити з непрозорого прим’ятого стаканчика або пластикової пляшки з-під напою з широким горличком. Такі речі можна сміливо залишати на підстилці, притиснувши одягом, щоб їх не забрав вітер, або випадкові борці за чистий пляж не вважали нічийним сміттям.

  • Лайфхак 4. Зарити

 

Як заховати цінні речі на пляжі

 

Якщо ви довіряєте своїй пам’яті, можете скласти всі цінні речі в пакет і непомітно прикопати під своєю підстилкою на глибину 5-10 см. Тільки обов’язково запам’ятайте місце, інакше вам доведеться перекопати весь пляж у пошуках власний ключів або гаманця.

  • Лайфхак 5. Підстилка

 

Як заховати цінні речі на пляжі

 

Можна зробити потайну кишеньку в самій пляжній підстилці. Бажано, щоб вона була зі щільної строкатої тканини, тоді нашитий клаптик не буде помітний.

Джерело: Сьогодні

Back to top button