Цікаве

Як вирізати гарбуз на Хелловін 2021: прості лайфхаки

Один з головних атрибутів святкування Геловіна – так званий ліхтар Джека, тобто гарбуз з прорізами у формі очей і рота, всередину якого поміщується свічка. Такий гарбуз символізує неприкаяні людські душі, що блукають по землі.

Виготовити його можна і вдома, пише 1News. При цьому не варто обмежуватись простим і нудним дизайном лише тому, що ви ніколи раніше не робили цього.

Як вирізати гарбуз на Геловін

1. Ретельно вибирайте гарбуз. Можна взяти овоч будь-якої форми, кольору та розміру, але найкраще для виготовлення ліхтаря Джека підійде твердий плід з мінімальною кількістю синців та м’яких плям.

Ретельно вибирайте гарбуз для Геловіна

2. Протріть і накрийте робочу поверхню картоном, газетою або аркушем пластмаси, підготуйте інструмент для вирізування. При використанні гострих предметів необхідно бути обережним і завжди стежити за дітьми.

3. Вирізайте гарбуз знизу, а не згори. Це спростить вилучення насіння і створить більш обтічну форму.

Виготовити гарбуз для Геловіна можна вдома

4. Проріжте вглиб настільки, наскільки зможете.

5. Перед тим, як вирізати візерунок, очистіть гарбуз від усього насіння і ниток.

6. Поскребіть нутрощі гарбуза великою ложкою і не забудьте витончити сторони, на яких ви вирізатимете малюнок. Намагайтеся досягти товщини стінки приблизно в один дюйм.

Один з головних атрибутів святкування Геловіна – ліхтар Джека

7. Використовуйте шаблон, щоб вирізати візерунок. Ви можете його накидати на папері або роздрукувати шаблон, взятий з мережі.

8. Приклейте трафарет до гарбуза і нанесіть на нього малюнок,зробивши кілька отворів вздовж ліній.

9. Потім приберіть папір і натріть малюнок борошном – так вам буде легше з’єднати отвори під час вирізання.

Використовуйте шаблон, щоб вирізати візерунок
10. Не бійтеся проявити креативність – можна використовувати різноманітні шаблони з мережі. Також можна спробувати зрізати частини гарбуза на різній глибині, щоб досягти чіткішого ефекту.
Джерело: Express
Back to top button