Цікаве

Як вигідно та без зайвих турбот взяти кредит?*

Кредитування в Україні нині виходить на новий рівень. Якщо 20 років тому процес отримання позики був досить клопітким, то сьогодні взяти кредит можна, не виходячи з дому. Існуючі на сучасному ринку кредитування фінансові організації створюють комфортні умови для своїх клієнтів. Одна із суттєвих переваг – це можливість взяти кредит без довідок про доходи у зручний та швидкий спосіб. Обравши надійний сервіс, можна звернутися за позикою через інтернет і отримати гроші одразу на карту будь-якого банку України.

Основні переваги онлайн-оформлення позики

Дистанційно та на гнучких умовах отримати кредит можуть як 18-річні студенти, та пенсіонери віком до 75 років. Окрім цього, такий вид кредитування має наступні особливості:

  • Мінімальна кількість документів: паспорту та ІПН достатньо у більшості випадків.
  • Аналіз заявки займає не більше 20 хвилин.
  • Отримати необхідну суму можна навіть у випадку не бездоганної кредитної історії.

У багатьох організаціях перша позика надається під 0,01%.
Для постійних клієнтів передбачаються спеціальні пропозиції та знижена ставка.
Відстежити нарахування відсотків дозволяє зручний онлайн-калькулятор.
На сайті https://minfin.com.ua/credits/online/bez-spravki/ цілодобово можна замовити послугу онлайн-кредитування і особисто впевнитись у його перевагах.

Недоліки також притаманні цьому виду позики. По-перше, термін кредитування не перевищує 30 днів. По-друге, при першому зверненні до фінансової організації не варто розраховувати на велику суму.

На що звернути увагу при оформленні позики?

Аби обрати найвигідніший варіант, слід порівняти умови у декількох організаціях. Завдяки існуванню зручних сервісів велику кількість пропозицій можна впорядкувати за бажаними параметрами щодо терміну, необхідної суми, процентної ставки та інших.

Перед оформленням заявки варто впевнитись, що організація функціонує на законній основі. Перевірити наявність ліцензії можна на сайті Нацбанку. Також важливо ознайомитись із наступними аспектами:

  • детальні умови кредитної ставки;
  • точна сума та термін позики;
  • розмір штрафу у випадку невиплати в термін;
  • дострокове повернення позики;
  • можливість продовження пільгового періоду.

Онлайн-кредитування – це найшвидший спосіб отримання позики серед існуючих аналогів. Клієнт отримує кредит на прозорих умовах, не має звітувати за цільове призначення позичених коштів, а його особисті дані захищені.

*на правах реклами

Back to top button