Цікаве

Як вибрати зволожувальний крем із вираженим ефектом?

У будь-якому базовому чи спеціальному догляді за шкірою повинен бути на постійній основі зволожувальний крем. Він не тільки забезпечує потребу у зволоженні, але й знімає подразнення, готує епідерміс до нанесення макіяжу, захищає від негативного впливу навколишнього середовища. Добре, якщо в його складі є кераміди для шкіри. Цей компонент присутній у всіх засобах бренду CeraVe. Вони належать до категорії дерматокосметики, добре сприймаються будь-яким типом шкіри, мають виключно безпечний склад.

Що варто враховувати при виборі зволожувального крему?

Вибираючи зволожувальний крем, варто враховувати тип та вікові особливості шкіри. Жирному, проблемному епідермісу в молодому віці чудово підходять легкі зволожувальні засоби у вигляді флюїду або креми з гелевою текстурою. Вони не будуть перевантажувати та забезпечать комфорт після застосування.

Сухій, чутливій шкірі обличчя краще купляти більш щільні, насичені креми, які будуть не тільки зволожувати, але й захищати, знімати подразнення та лущення. Засіб має легко наноситися, щоб у процесі не було розтягнення.

Віковій шкірі не потрібне зайве обтяження, проте надто легкі креми також не будуть дієвими. Найкраще підійдуть засоби середньої консистенції або гелевої текстури.

Які компоненти повинні бути у зволожувальному кремі?

Щоб крем виконував свої функції, важливо звернути увагу на склад. У ньому повинні бути такі компоненти:

  • гіалуронова кислота — відповідає за інтенсивне зволоження та затримання вологи в клітинах шкіри;
  • кераміди;
  • вітамін С у стабільній формі — сприяє затриманню вологи в шкірі, захищає від руйнівного впливу ультрафіолетових променів, висвітлює пігментацію, попереджає дію вільних радикалів, стимулює регенерацію клітин;
  • колаген — робить шкіру більш пружною, еластичною, зміцнює її та захищає від передчасного старіння, зволожує, підтягує, злегка вирівнює зморшки та не допускає появи нових;
  • натуральні компоненти, які сприяють кращому засвоєнню активних складників.

Не обовʼязково повинні бути присутні всі перелічені складові — достатньо однієї-двох, проте в достатній концентрації, щоб справді був ефект від використання. Важливо купляти продукцію, яка відповідає всім нормам, проходила численні дослідження перед виходом у продаж. Лише тоді справді буде ефект від використання та можна бути впевненим у безпечному впливі на організм.

Back to top button