Цікаве

Як вибрати вхідні двері для дому?*

Жителі заміських будинків турбуються про безпеку своєї сім’ї та майна. Вхідні двері допоможуть забезпечити максимальний захист від не проханих гостей, від негоди, а також стануть відмінним доповненням інтер’єру.

Дверні полотна відрізняються ексклюзивним дизайном, вишуканою обробкою, стилем. Лідером серед продажів є металеві вхідні двері. Вони виконують відразу дві головні функції, захищають і прикрашають загальний фасад будинку.

Для того, щоб не помилитися необхідно заздалегідь детально ознайомитися з рекомендаціями експертів по вибору зовнішніх дверей. У магазині https://superdveri.ua/magazin/vkhodnye-dveri представлений великий асортимент дизайнерської продукції, яка відповідає всім технічним параметрам.

Що можна купити на ринку

Металеві вхідні двері є лідером серед продажів. Вони надійні, стійкі до підвищеної вологості, корозії, механічних впливів, а також мають доступну цінову політику. Вони мають безліч незаперечних переваг:

  1. Довгий термін служби. Представлені конструкції служать понад чверть століття. Але це не точно, якщо виробник надійний, то зовнішні двері можуть, прослужить навіть 50 років.
  2. Захист від зловмисників. Зловмисники не ріжуть метал, адже це безглузда витівка. Вони намагаються розкрити петлі або замки, але турбуватися не варто, адже виробники всіляко їх зміцнюють, додають утримують штирі.
  3. Якісна теплоізоляція. Двері наповнюються різними сучасними наповнювачами, декількома контурами утеплювача.

Крім цього металеві двері красиво виглядають, створюють затишок домашнього затишку.

На що варто звернути увагу при покупці

При покупці зовнішніх дверей з металу необхідно врахувати деякі нюанси. По – перше це товщина дверної коробки. Оптимальна товщина полотна повинна становити не менше 1,5 мм інакше злодії з легкістю зможуть відкрити вхідну конструкцію. Також необхідно звернути увагу на наповнювач. Уподобання варто віддавати мінеральній ваті, поролону або поліпропіленовим полотнам.

Металеві двері повинні бути обов’язково пофарбованими, це забезпечить підвищену стійкість до подряпин, іржі, різких температурних перепадів, механічних впливів. Ціна вхідних дверей залежить від матеріалу, розміру, утеплювача, конструкції петель, вічка, типу замка.

Також ви можете звернути увагу на розсувні конструкції, на головній сторінці сайту https://superdveri.ua/magazin/razdvizhnye-dveri можна ознайомитися з виробниками, представленою колекцією, характеристиками й актуальними цінами.

*на правах реклами

Back to top button