Цікаве

Як вибрати ідеальний подарунок за знаком Зодіаку

Новорічні свята вже наближаються, а це означає, що перед нами стоїть вибір подарунків для рідних та близьких. Зважаючи на характер і захоплення, людині можна зробити гарний сюрприз.

Астрологи розповіли, як вибрати ідеальний подарунок за знаком зодіаку. 1News розповідає, чим потішити кожного представника зодіакального кола.

Овен

Динамічним та спортивним Овнам хорошим подарунком може бути щось пов’язане зі спортом. Вони цінують практичні й корисні речі. Квиток на концерт чи матч на стадіоні буде дуже доречним.

Телець

Уродженці цього знаку цінують усе, що пов’язане з будинком та затишком. Наприклад, дизайнерські лампи, картини, подушки. Їм подобаються предмети, які прослужать довго.

Близнюки

Найкраща стратегія – здивувати їх чимось незвичайним і нестандартним. Чоловіки оцінять технологічні новинки, а жінкам буде приємно отримати у подарунок косметичні процедури чи квитки до театру, на виставку великого художника чи захід.

Рак

Їм буде приємно отримати корисні предмети для відпочинку вдома, наприклад подушку для релаксації, чашку для трав’яного чаю з прекрасним чаєм або шоколадом. Велику популярність має також антикваріат. Ще вони люблять отримувати парфуми з не надто сильними есенціями.

Лев

Щедрі Леви люблять не найпростіші подарунки. Одяг – це добре, але вибір має падати на якісний одяг. Жінки дуже люблять золото, але цінують і біжутерію чи одяг хорошої якості та білизну.

Діва

Діви не мають великих претензій до подарунків, але вони відразу розуміють, скільки зусиль було вкладено, щоб їх здивувати. Вони оточують себе елегантними предметами, але одягаються непомітно. Тому завжди вибирайте м’які та непомітні кольори. Також підійдуть корисні для їхньої професії предмети.

Терези

У народжених під цим знаком сильно розвинене почуття естетики та гармонії. Вони оцінять сумку, клатч або гаманець гарного бренда, вишукану рослину.

Скорпіон

Пристрасні Скорпіони мають дуже широке коло інтересів та не люблять банальності. Прикраси, предмети інтер’єру, свічки та книги можуть потішити їх.

Стрілець

Чутливі Стрільці сповнені інтересів і завжди перебувають у русі, тому банальні або домашні подарунки їм не підходять. Їхній ідеальний подарунок – це квиток у цікаву подорож. Жінки цього знаку можуть з радістю прийняти розкішні парфуми.

Козеріг

Люди цього знаку дуже практичні. Однак книга, краще переплетена, завжди буде доречною. Для жінок знаку прикраси повинні бути класичними та не надто громіздкими. Козероги люблять годинники, тому можна побалувати їх.

Водолій

Емоційних Водоліїв не цікавлять бренди та мода. Вони оцінять аксесуари для дому, сучасні стереосистеми та навушники.

Риба

Творчі Риби високо оцінять дари мистецтва, книжки та каталоги, музичні пластини чи інструменти. Жінкам сподобається одяг від оригінального дизайнера. Також їх потішать свічки та свічники.

Джерело: Donnamoderna

Back to top button