Цікаве

Як святкуватимуть Новий рік і Різдво народні депутати

Про святкування депутатів найкраще розповідають їх соціальні мережі

Засніжений Куршевель, рідні Карпати, розкішні Мальдіви чи вдома з родиною – де і як народні депутати святкуватимуть новорічні свята.

Про святкування депутатів найкраще розповідають їх соціальні мережі. Відслідковуючи які, можна дізнатись не лише де й з ким вони провели свята, а й приблизну вартість відпочинку.

Про це повідомляє 1NEWS.

Нардеп від “БПП” Сергій Лещенко планує всі свята провести вдома з родиною.

Дружина дуже втомилась від міжнародних виступів та гастролей. Наразі в неї завершуються двотижневі гастролі в Америці. Цього року вона об’їздила мало не всю земну кулю, тому хочеться побути вдома. А на святковому столі у нас буде традиційний салат олів’є. З подарунками вже визначився, але що саме даруватиму – не скажу. Це сюрприз, – розповів народний обранець.

Вдома з родиною проведе свята й лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко. На свята намагаюсь якомога більше часу приділяти рідним. Вважаю, що цей рік буде останнім, коли країна живе з війною. Наступаючий рік для України стане переламним: ми змінимо абсолютно хибну економічну, соціальну й тарифну політику, яка проводиться в країні. І вже наступний рік зможемо завершити з кардинально іншими результатами, настроєм людей та статусом нашої країни у світі. Я в це вірю, – вважає Юлія Тимошенко.

На дачу з родиною планує поїхати й народний депутат від фракції “Самопоміч” Єгор Соболєв.

Новий рік зустрічатимемо у селі Горбовичі, Києво-Святошинського району. Минулого року святкування проходили в чатуванні, чергуванні й хвилюванні – чи не нападуть на наметове містечко під парламентом та не розженуть його. Цьогоріч під Радою люди не стоять, тому святкуватиметься значно спокійніше. Сподіваюсь погратись з сином у приставку, якщо не буде занадто багато снігу – у футбол. А з молодшою донькою зіграти кілька партій в шахи, зі старшою та середньою поговорити про літературу. Звісно, планую побути з моєю прекрасною дружиною Марічкою. Такий відпочинок для мене найкращий, – розповідає Єгор Соболєв.

Вдома з родиною планує зустрічати новий рік й позафракційний депутат Сергій Тарута.

Традиційно ці свята ми проводили в Маріуполі з мамою. На жаль, вона померла цього року. Найцінніші презенти, зазвичай, дарують в дитинстві. Пам’ятаю, як ми ставили під ялинку валянки, куди дорослі клали дві апельсинки й горішки. Це було неймовірно. Ми вірили – ці дарунки приніс Дід Мороз і наступного дня знову виставляли валянки, але в них вже клали вугілля. Презенти для рідних ще не готував, хоч зазвичай дарую косметику,
– розповів нардеп.

Планує побільше часу провести з родиною й нардеп від фракції “Самопоміч” Роман Семенуха.

Традиція на новорічні свята у нас одна – провести час у колі рідних, вдома у Харкові. В гості прийдуть батьки. Загалом час проведений з родиною викликає значно сильніші емоції за будь-які матеріальні дарунки. В ці дні дуже важливо створити свято дітям: моніторю всі заходи для різних вікових категорій щоб потім разом кудись піти. Сподіваюсь, вдасться пограти з сином у баскетбол. Також планую прочитати кілька книг,
– вважає народний обранець.

У Києві в колі друзів планує святкувати Новий рік і народний депутат від фракції “Батьківщина” Сергій Власенко. Подарунки для рідних та близьких він вже підготував, проте розповідати про них не захотів, оскільки вважає ці моменти особистими.

На Закарпатті зустрічатиме Новий рік нардеп від “Опозиційного блоку” Нестор Шуфрич.

Традиційно на новорічні свята ми з родиною їздимо на Закарпаття. Так плануємо зробити й цьогоріч. Не знаю чи вдасться старшим дітям долучитись до нас, але менші точно будуть. Наступаючий рік є доленосним для нашої країни, тому бажатиму всім здоров’я, щастя, надії й щоб здійснювались всі бажання. Виняток складають лише політики, оскільки їхні бажання часто не співпадають з тим, чого насправді хочуть люди, – зауважив народний депутат.

У родині Володимира Ар`єва теж не дотримуються радянських традицій.

Ми зустрічаємо новий рік і буквально за годинку йдемо спати. На свята буду вдома. Різдвяних канікул як таких немає. У нас немає якихось традицій, яких ми неухильно дотримуємось із року в рік. Різдво святкуємо в сімейному колі, традиційно самі готуємо 12 страв,
– зауважив народний обранець.

Не має звички їздити відпочивати на новорічні свята й народний депутат від фракції “БПП” Рефат Чубаров.

Свята проведу дома. У нас не заведено дарувати подарунки на Новий рік. Можливо, вдасться поїхати на кілька днів до нашої діаспори в Румунію чи Туреччину,
– сказав народний депутат.

Джерело: 24

Back to top button