Цікаве

Як правильно наносити крем: корисні поради

Незалежно від того, скільки коштує косметика, якщо нею користуватися неправильно, ефекту не буде ніколи. Найголовніші помилки у нанесенні косметичного засобу – це недостатня підготовка шкіри та використання “унікального” крему для всього обличчя.

1News склав короткий посібник з догляду за шкірою обличчя. Окрім покрокової інструкції, ЗМІ перерахувало головні заборони при нанесенні крему навколо очей.

Найпоширенішими помилками жінок у догляді за шкірою є те, що вони забувають її очищати. Дуже важливо перед нанесенням крему не просто зняти макіяж і тонізувати обличчя, але й відлущити омертвілі клітини шкіри, які не дають поживним речовинам потрапити всередину.

Як правильно наносити крем на обличчя та навколо очей, аби був результат. Корисні поради

 

Експерти радять робити пілінг бодай раз на тиждень. Тоді результат від зволожуючого крему буде помітним.

Також важливо наносити помірний шар косметики. Якщо покрити обличчя товстим шаром крему, він спрацює навпаки – закупорить пори, а деяких випадках навіть викличе роздратування.

Норма крему для обличчя дорівнює гороховому зернятку. При цьому його не варто розтирати та розтягувати шкіру. Це лише прискорює процес утворення зморшок. Досить буде трохи промасувати обличчя.

При догляді за обличчям не забувайте і про зону декольте. Шкіра в цій ділянці дуже ніжна і схильна до швидкого старіння, тому її також важливо зволожувати та живити.

Крім усього, експерти радять не поспішати в цьому процесі та крок за кроком очищати, тонізувати, зволожувати та живити своє обличчя поетапно, роблячи паузу між нанесенням кожного виду косметики.

Як правильно наносити крем на обличчя та навколо очей, аби був результат. Корисні поради

 

Головні заборони при нанесенні крему для очей

Насамперед, шкіру під очима необхідно ретельно очищати, але в жодному разі не терти і не розтягувати. Проте жінки про це часто забувають.

Не можна використовувати для догляду за шкірою навколо очей звичайний крем для обличчя. Це має бути спеціальний засіб. Оскільки шкіра у цій галузі дуже чутлива, ефект може бути прямо протилежний.

Не варто наносити крем близько до очей, тобто на нижній лінії вій, внутрішньому куточку ока або рухомої повіки. Це може спричинити подразнення очного яблука. Але важливо нанести засіб на надбрівну дугу.

Як правильно наносити крем на обличчя та навколо очей, аби був результат. Корисні поради

Покрокова інструкція нанесення крему для обличчя

  1. Після ретельного очищення обличчя крем наноситься на вологу шкіру.
  2. Для цього його потрібно втерти у кінчики пальців.
  3. Розподілити крем на лобі, щоках, носі та підборідді.
  4. Круговими рухами намазати чоло.
  5. Промасувати засобом інших ділянках особи круговими рухами від центру до краю обома руками.
  6. Повторити рухи з шиєю та зоною декольте.
Як правильно наносити крем на обличчя та навколо очей, аби був результат. Корисні поради

Покрокова інструкція для нанесення крему для очей

  1. Зняти макіяж та ретельно очистити шкіру. Дати засобу увібратися.
  2. Тим часом можна зробити легкий масаж навколо очей, щоб стимулювати мікроциркуляцію і тим самим полегшити засвоєння поживних речовин, що містяться в кремі.
  3. Крем наносити точково за допомогою декількох маленьких крапель по верхній частині вилиць.
  4. Акуратно поплескати по шкірі від зовнішніх кутів до внутрішніх. Найкраще в цьому послужить безіменний палець, тому що він чинить менший тиск, ніж вказівний.
  5. Потім наносити крем на верхню повіку, в ділянці надбрівної дуги.
Як правильно наносити крем на обличчя та навколо очей, аби був результат. Корисні поради
Джерело: Women’s Helth
Back to top button