Цікаве

Як поліпшити свій стиль: корисні лайфхаки

Українська стилістка Катерина Полякова поділилася простими й корисними порадами, як поліпшити свій образ і стиль. За її словами, не важливо, чи дотримуєтесь ви модних трендів сезону, обираючи популярний колір і фасон – головне, щоб сама річ вам підходила.

Відповідний пост Полякова опублікувала на сторінці в Instagram, передає 1News. Вона також розповіла, що з речей повинно бути в гардеробі кожної дівчини.

  • Замість білої білизни тілесна

Багатьом здається лаконічним одягати під білий одяг білу білизну. Насправді, тілесна білизна, в тон вашої шкіри, буде менш помітною.

Вибирайте тілесну білизна замість білої
  • Одяг не вашого розміру

Немає ніякого сенсу шукати свій розмір. За словами стилістки, не важливо, що написано на бирці – головне, щоб сама річ вам підходила.

Одяг не вашого розміру – не псує образ
  • Сонцезахисні окуляри

Сонцезахисні окуляри чудово доповнюють образ. І носити їх потрібно в будь-який час року, коли є сонце, щоб захищатися від шкідливого випромінювання.

Сонцезахисні окуляри чудово доповнюють образ
  • Світле взуття – нове чорне

Додайте у свій гардероб світле взуття – воно може стати не менш універсальним, ніж темне, а вигляд матиме набагато свіжіший і більш стильний.

Світле взуття має більш стильний вигляд
  • Зелений колір – актуальний чи ні

За словами стилістки, колір не може бути неактуальним. Є кольори, які виділили як наймодніші в сезоні. Буває неактуальний крій, а не колір.

Зелений колір актуальний завжди
Джерело: стиліст Катерина Полякова на сторінці в Instagram
Back to top button