Цікаве

Як підібрати браслет під годинник: основні правила

Годинник на руку — важливий елемент ділового або повсякденного образу для кожної жінки. Деякі люди задають собі питання: як правильно поєднувати ювелірні прикраси з годинником в одному образі? Стандартних і перевірених відповідей на це питання поки немає, тож варто покладатися виключно на свої вподобання, відчуття й індивідуальний стиль.

gold and silver link bracelet

Як обрати браслет на руку і поєднати його з годинником?

Все залежить від матеріалу, з якого виготовлено годинник, і його додаткового оздоблення.

Найкраще поєднуються між собою золоті прикраси. Хоча деякі жінки вважають, що годинник із золота має виграшний завершений вигляд сам по собі. У такому випадку купити браслет, який вдало підкреслить образ, надзвичайно легко. Обирайте стримані мінімалістичні ланцюжкові моделі або жорсткий браслет-бангл. Одягати їх варто на ту ж руку, що й годинник.

Годинник з інкрустованим циферблатом або модель, виконана зі срібла й кубічного оксиду цирконію, дійсно не потребує серйозного доповнення. Якщо в корпусі немає ніякого оздоблення, то його можна доповнити прикрасою на руку зі срібла й мерехтливими камінцями. Також варто робити акцент на незвичайні геометричні форми, різні види защіпок.

Спробуйте додатково реалізувати сучасний тренд на поєднання кількох матеріалів в одному образі. До прикладу, шкіряний ремінець від годинника гармоніює з будь-якими дорогоцінними металами. Стримана класична модель з білим або чорним циферблатом матиме гарний вигляд з незвичними аксесуарами. Яскраві ремінці від годинника можуть стати самостійним завершення повсякденних і ділових образів.

Окремо варто розглянути парні пропозиції від всесвітньо відомих ювелірних брендів. Окрім сережок і каблучок, які взаємодоповнюються, компанії часто пропонують своїм клієнтам наручні годинники в комплекті з браслетами.

Як поєднувати різні типи ремінців з браслетами?

Класичний металевий ремінець поєднується з будь-яким браслетом. При цьому важливо враховувати виключно статус події. Пам’ятайте: браслет не повинен перекривати годинник. Для інших моделей ремінців все трохи складніше:

  • Шкіряний ремінець. Важливо, аби прикраси співвідносилися по розміру й діаметру. Чим тонший ремінець до годинника, тим витонченіший браслет на руку.
  • Текстильний ремінець. Годинник з таким ремінцем має простий, повсякденний дизайн. Тому вдалу компанію йому складуть такі ж лаконічні моделі браслетів без додаткової інкрустації.
  • Смарт-годинник або фітнес-браслет. Більшість моделей оснащені силіконовим ремінцем. Тому браслет на руку повинен бути з того ж матеріалу. Такому стилю віддає перевагу молодь. Якщо хочеться доповнити такий годинник вишуканим браслетом з дорогоцінних металів, то прикраси варто носити на різних руках.

Отже, не варто боятися експериментів. Важливо враховувати стиль одягу, статус події, а також особисті відчуття й уподобання. Так можна створити стильний, сучасний і трендовий образ як для прогулянки з друзями, так і для роботи в офісі.

Back to top button