Цікаве

Як отримати позику, не побоюючись перевірок?

Мікропозики в наш час стали частим та доступним видом кредитування, популярність якого тільки зростає. Поширене завдання кредитора – робити дзвінки-підтвердження. При оформленні онлайн позики на карту оператор може подзвонити клієнтові, щоб задати деякі питання. Левова частка споживачів надає перевагу сервісам, де працівники не телефонують, аби уточнити деталі.

Для додаткового підтвердження заявки і зниження ймовірності махінацій менеджер встановлює інформацію, яку позичальник вказав в анкеті. Багато мікрофінансових організацій дзвонить споживачам. До прикладу, через помилки або невідповідності в анкеті. На це можуть впливати і інші причини. Є фірми, здатні вирішувати питання без дзвінків, проте їх небагато. Якщо говорити про банківські кредити, то їх не дають без дзвінка від менеджера. Крупні фінансові компанії видають кошти не настільки швидко, як МФО. Крім цього, клієнт може бути запрошений до банківського відділення для особистої розмови.

Оформлення кредитів без дзвінків

Чому багато людей обирають цей варіант? Головне пояснення полягає в психологічному дискомфорті. Фінансове питання завжди є гострою темою. Позичальник хоче мінімізувати спілкування з представником фірми. Клієнтові легше дізнатися одразу: відмовлено йому в кредиті чи заявку схвалено. Інша причина полягає в часі. МФО надають термінові кредити, коли кошти потрібні прямо зараз. Дзвінок є додатковим очікуванням.

Що потрібно для оформлення онлайн-позики без дзвінків?

Ознайомтесь з головними вимогами до клієнтів:

  1. Громадянство України;
  2. Наявність будь-яких доходів. Засвідчувати нічого не треба, лімітів стосовно сум не існує. Соціальні категорії не грають ролі і вони не можуть бути причиною відмови;
  3. Вік – не менше вісімнадцяти років;
  4. Індивідуальний податковий номер платника та паспорт;
  5. Карта котрого-небудь вітчизняного банку (кредитна чи дебетова).

Кредитна історія не грає вирішальну роль при оформленні. Рейтинг аналізується системою, проте можна отримати схвалення навіть за наявності неідеальної кредитної історії. Важливо, щоб у позичальника не було незакритих кредитів в обраному сервісі.

Як беруть позики без дзвінків?

Треба слідувати наступному алгоритму.

  1. Зареєструйтесь на платформі сервісу.
  2. В обліковому записі заповніть анкету. Оператор може подзвонити клієнтові, якщо будуть якісь помилки.
  3. Зробіть фото з паспортом чи авторизуйтесь, використовуючи для цього BankID НБУ. Перевірте, чи знімки вийшли якісні. Додатково редагувати дані заборонено, інакше оператор подзвонить чи відхилить заявку.
  4. Треба верифікувати картку. Не можна оформлювати кредит на чужу картку. Це часта причина відмов у кредитуванні.
  5. Запит слід подати з необхідною сумою та терміном погашення. З самого початку не потрібно просити максимальну суму. І не питайте про вартість, яку ви потім не будете здатні повернути. Менеджер може зацікавитись вашими додатковими джерелами доходів, за допомогою котрих ви легко зможете закрити кредит.

Далі заявка буде розглядатися. У разі повторного звернення очікувати треба мінімум часу, а вірогідність дзвінка набагато менша. Якщо менеджер не подзвонить, то клієнт отримає СМС та електронний лист з вердиктом. Після того, як договір буде підписано, на карту відразу будуть надіслані кошти.

Back to top button