Цікаве

Як оновити гардероб зі старих речей: корисні поради

Модна експертка Ребекка Рой запропонувала жінкам перебрати всі свої старі речі й придумати, як їх комбінувати по-новому. Таким чином, за її словами, можна оновити гардероб без вкладень, не вдаючись до купівлі нового одягу.

Ребекка зазначила, що речі можуть виглядати застарілими у ваших очах тоді, коли ви боїтеся експериментувати з образами. Про це повідомляє 1News.

“Дістаньте свої улюблені предмети гардероба і подумайте, як ви носили їх раніше. Швидше за все, ви повторювали одні й ті ж образи знову і знову. Наприклад, у вас є улюблений блейзер, який ви носите тільки зі штанами в тон. Спробуйте приміряти його з різними сукнями, додайте пояс і намисто. Ви приємно здивуєтеся, виявивши, що старі речі заграли новими фарбами”, – заявила Рой.

Як оновити гардероб зі старих речей

Вона також додала, що шопінг викликає у людей викид гормону щастя дофаміну. З цієї причини багато хто робить необдумані покупки. Експертка порадила використовувати цей психологічний прийом у своїх інтересах, і підходити з розумом як до переосмислення старого гардероба, так і до придбання нових речей.

Як оновити гардероб зі старих речей
Джерело:  Metro
Back to top button