Цікаве

Як одягнутись тепліше, але не виглядати як капуста: поради експертів

Коли температура за вікном стрімко опускається нижче 0, у модниць виникає проблема – як не змерзнути, використовуючи мінімальну кількість одягу. Адже багатошаровий образ “капусти” не тільки виглядає недолуго, а й сковує рухи, що заважає безпечно пересуватися по ожеледиці.

Експерти представили три лайфхаки, як зберегти тепло в найлютіші морози, використовуючи всього кілька елементів гардеробу. Головне правило при створенні такого зимового луку – звертати увагу на матеріал, пповідомляє 1News.

Лонгслів та олімпійка

Мікс з тоненького лонгсліву та олімпійки не викликає відчуття надійності, проте варто звернути увагу, що спортивний одяг, який призначений для занять на вулиці, добре зберігає тепло завдяки матеріалу, з якого він зроблений.

Поліестер – знахідка для тих, хто хоче створити багатошаровість, майже не змінюючи силует, адже він відводить вологу, а не вбирає її (на відміну від, скажімо, бавовни) та утримує тепло. Експерти радять взяти приклад з бігунів і обирати елементи з 100% поліестеру, а зверху додавати звичний верхній одяг.

Лонгслів та олімпійка з поліестеру зберігають тепло

Кашеміровий светр та футболка

Сверт та футболка більше підійдуть любителькам класики або тим, у кого на роботі змушуються притримуватися формального дрес-коду. Вдало підібраний кашемір створить візуальний ефект класики, а непомітна футболка чи лонгслів під ним – допоможе зберегти тепло.

Кашеміровий светр підійдуть любителькам класики

Два пуховика

На перший погляд здається, що два елементи верхнього одягу навпаки створять зайвий об’єм, проте модні експерти радять не поспішати з висновками, а придивитися до легших варіантів.

Якщо є можливість одягнути тонку куртку під зимовий пуховик, то нею потрібно обов’язково скористатися. Вибирайте ультралегкі моделі для першого шару і тепліші – для другого.

Вибирайте ультралегкі моделі для першого шару і тепліші – для другого.
Джерело: Vogue
Back to top button