Цікаве

Як легко позбутися кісток у рибі: корисні поради

Карась – це дуже смачна риба. Але добре її приготувати – непросте завдання. Кістки, яких у карася дуже багато, можуть зіпсувати враження від готової страви.

1News розповідає, як приготувати карася так, щоб жодна кістка не трапилася і не зіпсувала вам трапезу. Такий спосіб чудово підійде для смаженої або запеченої риби.

Лайфхак, як приготувати рибу, щоб в ній не траплялися кістки

  • Тушку карася почистіть звичайним способом.
  • Потім візьміть гостро заточений ніж і зробіть часті глибокі паралельні надрізи на всій поверхні риби.
  • Завдяки такій маніпуляції всі кістки в процесі смаження зруйнуються за рахунок впливу високої температури і від них не залишиться й сліду.
  • Тепер посоліть і поперчіть рибу, обваляйте її в борошні.
  • Добре розігрійте сковороду з олією.
  • Акуратно покладіть карася. Під час готування, завдяки високій температурі всі дрібні кістки добре просмажаться і нібито розчиняться, залишиться тільки м’ясо, реберця і хребет.
  • Перекладіть готову рибу на тарілку і можете подавати.

Джерело: Сьогодні

Back to top button