Цікаве
Як легко позбутися кісток у рибі: корисні поради
Карась – це дуже смачна риба. Але добре її приготувати – непросте завдання. Кістки, яких у карася дуже багато, можуть зіпсувати враження від готової страви.
1News розповідає, як приготувати карася так, щоб жодна кістка не трапилася і не зіпсувала вам трапезу. Такий спосіб чудово підійде для смаженої або запеченої риби.
Лайфхак, як приготувати рибу, щоб в ній не траплялися кістки
- Тушку карася почистіть звичайним способом.
- Потім візьміть гостро заточений ніж і зробіть часті глибокі паралельні надрізи на всій поверхні риби.
- Завдяки такій маніпуляції всі кістки в процесі смаження зруйнуються за рахунок впливу високої температури і від них не залишиться й сліду.
- Тепер посоліть і поперчіть рибу, обваляйте її в борошні.
- Добре розігрійте сковороду з олією.
- Акуратно покладіть карася. Під час готування, завдяки високій температурі всі дрібні кістки добре просмажаться і нібито розчиняться, залишиться тільки м’ясо, реберця і хребет.
- Перекладіть готову рибу на тарілку і можете подавати.
Джерело: Сьогодні