Цікаве

Windows 11 – у кінці місяця операційну систему очікує низка нововведень – 1News

Фото з відкритих джерел

За даними софтмейкера, користувачі переходять на Windows 11 у два рази швидше, ніж на “десятку”

До кінця цього місяця операційна система Windows 11 отримає відразу низку нових фішок. Найочікуваніша з них – доступ до Android-застосунків, яку Microsoft анонсувала ще під час анонсу нової ОС, але все зволікала з випуском. Про це повідомляє “УНІАН”.

 

Наступним нововведенням є перемикач відключення та включення звуку на панелі завдань. За задумом авторів, вона спрямована на усунення необхідності перемикатися між застосунками для відеоконференцій.

 

Окрім панелі завдань та підтримки застосунків для Android, у Windows 11 з’являться:

 

    • перероблені “Блокнот” і “Медіаплеєр”;

 

    • підтримка наліпок, що стане новим способом персоналізувати робочий стіл на свій смак;

 

    • опція “Sustainability”, яка допоможе користувачам оптимізувати споживання енергії і надасть додаткову інформацію про утилізацію пристрою;

 

1News за темою: Microsoft домовилася про придбання розробника Call of Duty та Warcraft

 

Як повідомлялося раніше, компанія Google у 2022 році випустить оновлений додаток Google Play Games, який дозволить запускати ігри для Android на операційній системі Windows 10 і вище.

 

Як зазначається, оновлений Google Play Games дозволить запускати ігри та програми для Android на ноутбуках, планшетах та на Chromebook. При цьому користувачі зможуть перемикатися між пристроями, продовжуючи гру та не втрачаючи збереження.

Джерело

Back to top button