Цікаве

Визнані взірцем: «Українська Броня» — перша компанія, що отримала сертифікацію МО на основну продукцію

Сьогодні пам’ятник княгині Ользі в центрі столиці «змінив» своє вбрання: відтепер на монументі висить бронежилет із написом «Бронюємо українське». Ініціатором події, за підтримки КМДА, став виробник бронезахисту та амуніції «Українська Броня», що напередодні отримав сертифікацію Міністерства оборони на чоловічий бронежилет для ЗСУ.

Наприкінці лютого 2024 року Міністерство оборони України сертифікувало чоловічий бронежилет «Буревій» від компанії «Українська Броня». Конструктивною відмінністю цього виробу є збільшена майже вдвічі відносно балістичних плит площа захисту, сумісність з додатковими протиуламковими модулями та широка лінійка розмірів — від S до XL.

«Для нас це — визначна подія. Бо ми сноби в світі амуніції. З 2014 року ми розробляємо та виготовляємо захист найвищої якості для захисників. Дякуємо МО за визнання та довіру», — розповідає CEO компанії «Українська Броня» Ян Гончаров.

Раніше компанія презентувала перший жіночий анатомічний бронежилет українського виробництва «Рута Люта». Подія спричинила великий резонанс, а сам виріб не лише став зразком для інших компаній, а й був затверджений Міністерством оборони як взірець броні для наших захисниць.

Компанія «Українська Броня» стала першою, хто отримав сертифікацію Міноборони на всю основну продукцію, зокрема на чоловічі та жіночі бронежилети й бронекостюми, а також шолом, розроблений спеціально під замовлення Міністерства оборони.

Back to top button