Цікаве

Вийшов перший тизер фільму Аквамен і загублене королівство

Вийшов перший тизер фільму Аквамен і загублене королівство

Фото: Скріншот
Кадр з фільму Аквамен і загублене королівство

Аквамен і загублене королівство – це продовження однойменного фільму, що вийшов у 2018 році. Фільм має стати п’ятнадцятим у кіновсесвіті DC Comics.

Компанія DC показала перший тизер фільму Аквамен і загублене королівство, прем’єра якого запланована на 20 грудня 2023 року. Ролик було опубліковано на YouTube.

За сюжетом, головному герою, якого зіграв Джейсон Момоа, доведеться битися з Чорною Мантою, який прагне здолати свого ворога раз і назавжди.

“Не зумівши перемогти Аквамена з першого разу, Чорна Манта, досі керований потребою помститися за смерть свого батька, не зупиниться ні перед чим, щоб знищити супергероя раз і назавжди. Цього разу Чорна Манта більш грізний, ніж будь-коли раніше, адже тепер він володіє силою міфічного Чорного Тризуба, який вивільняє давню і зловмисну силу. Щоб перемогти його, Аквамен звернеться до свого ув’язненого брата Орма, колишнього короля Атлантиди, щоб створити неймовірний союз. Разом вони повинні відкласти свої сварки, щоб захистити своє королівство та врятувати сім’ю Аквамена і весь світ від незворотного знищення”, – йдеться в описі до стрічки.

Режисером продовження кінострічки знову виступив Джеймс Ван.

Раніше повідомлялося, що телеканал FX Networks оприлюднив повноцінний трейлер 12-го сезону серіалу Американська історія жахів.

Вийшов трейлер фільму Ґодзілла мінус один

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button