Цікаве

Вийшов новий трейлер приквела до франшизи Голодні ігри

Вийшов новий трейлер приквела до франшизи Голодні ігри

Фото: Скріншот
Кадр з фільму

Фільм режисера Френсіса Лоуренса вийде 17 листопада 2023 року. Головні ролі зіграли Том Бліт та Рейчел Зеглер.

Компанія Lionsgate Movies випустила новий трейлер фільму Голодні ігри: Балада про зміїв і співчих птахів, який стане приквелом основної саги. Відео опубліковано в YouTube.

Відомо, що події кінострічки відбуваються за 64 роки до подій першої стрічки, коли головна героїня саги Кітніс Евердін взяла участь у Голодних іграх.

Сюжет розповідатиме про молодого Кріолана Сноу – останньої надії своєї сім’ї та майбутнього диктатора Панему, який ставить перед собою мету, за будь-яку ціну привести підопічну до перемоги в турнірі.

“Ви дізнаєтеся про молодого Коріолана, який є останньою надією колись гордої сім’ї Сноу, що втратила милість у повоєнному Капітолії. Оскільки його засоби до існування перебувають під загрозою, Сноу неохоче призначають наставником Люсі Грей Берд, учасницю зі збіднілого 12 дистрикту… Сноу об’єднується з Люсі, щоб змінити шанси у грі на їхню користь… Борючись зі своїми інстинктами добра та зла, Сноу вирушає у перегони з часом, щоб вижити і з’ясувати, чи стане він зрештою співочим птахом, чи змією”, – ідеться в описі стрічки.

Раніше повідомлялося, що Netflix представил новий тизер, який є спін-офом популярного іспанського трилера Паперовий будинок.

Вийшов перший трейлер серіалу Персі Джексон та Олімпійці

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button