Цікаве

Вибираємо місце для проведення конференції у Києві*

Організація та максимальна увага до всіх моментів у проведенні ділових зустрічей та конференцій є запорукою налагодженої роботи учасників протягом івенту, а також отримання по завершенні схвальних відгуків від них. Якщо перед вами стоїть завдання провести таку зустріч, то перш за все, ви почнете шукати оптимальні заклади для цього. Цей матеріал допоможе визначити, які місця підійдуть для реалізації поставленої мети.

Ключові фактори, які треба враховувати у виборі закладу

  1. Локація: це може бути міський готель, або той, що знаходиться за містом. Як правило, останній варіант дозволяє гостям насолоджуватися природою, користуватися басейном, активно проводити вільний час у перервах.
  2. Яку кількість гостей треба розмістити, і відповідно від цього, підбирати номерний фонд з урахуванням типу розміщення та кількості ночей, на які ці послуги необхідні.
  3. Що входить в сервіс. Інколи, якщо захід триває один день, достатньо орендувати конференц-залу та передбачити місце для харчування учасників. Якщо івент тривалий, як мінімум на 2 дні, тоді до переліку варто додати місця для ночівлі, а за бажанням ще й зону для неофіційного спілкування між учасниками.

Основні популярні місця у столиці для ділових зустрічей з ночівлею

Великі готельні комплекси, адже, наприклад, конференц можливості готелю Premier Hotel Rus на вулиці Госпітальній в центрі Києва, дозволяють розмістити понад 500 делегатів одночасно, забезпечивши комфортну роботу. Гостям пропонується можливість поселення учасників та їх організованого харчування. Одночасно можуть бути задіяні 5 залів, обладнаних усім необхідним, а загальна площа для розміщення – більше 1800 м2.

Perfect Place – колоритна місцевість на Венеціанському острові для ділових та навіть святкових заходів. Основна «фішка» локації – акцент на роботу на відкритому повітрі у шатрах на березі Дніпра.

«Совські пруди» по вулиці Кіровоградській, пропонують розміщення та проведення конференцій на VIP-рівні: усі конференц-зали з сучасним ремонтом та оснащенням, а послуги персоналу допоможуть до деталей продумати усі моменти для комфортного проведення заходу: від розміщення у номерах до організації різного виду харчування.

Популярні варіанти для ділових зустрічей на один день (без ночівлі)

Багатофункціональна платформа HUB 4.0 часто використовується компаніями для організації тренінгів, зустрічей, конференцій. Приміщення розташовано на Ярославському провулку, та пропонує 200+ робочих місць, 5 закритих коворкінгів, 4 конференц-зали і та літню терасу. Ночівля не передбачена, тому це непоганий варіант лише на 1 день, а ще до того, треба організувати роботу кейтерінгових служб для налагодженого харчування учасників.

На Великій Васильківській вас чекає «Угорський дім», де одночасно можуть розміститися до 55 людей. Телевізор, мікрофони, невелика сцена забезпечені, а крім того, можна замовити у ресторані і харчування для учасників.

Платформа ExitGames відома тим, що має сучасне меблювання, дизайнерське оформлення та знаходиться недалеко від центру – на вулиці Вадима Гетьмана. Варіант ідеальний тому, що має у розпорядженні 5 автономних конференц-залів, які технічно облаштовані для налагодженої роботи. Загалом одночасно можна розмістити до 1000 гостей, а виступи спікерів будуть максимально влучними, адже швидкісний інтернет, проектори, фліпчарти, столи та стільці можна використовувати для івенту з різним сценарієм.

Education HUB привертає увагу тематичним оформленням залів – у вигляді конструктору Lego. Заклад знаходиться на Дніпровській набережній, і оптимально підійде для розміщення +–120 гостей, щоб провести тренінги, лекції чи майстер-класи.

*на правах реклами

Back to top button