Цікаве

Втомлена 38-річна Тіна Кароль вразила виглядом

Тіна Кароль – одна з найвідоміших і найбільш затребуваних співачок України. Крім того, артистку вважають взірцем жіночності і краси. Тіна навіть тричі ставала найкрасивішою жінкою України за версією журналу VIVA.

Та роки впливають на жіночу красу не найкращим чином. Зараз Тіні Кароль 38 років і вона вже не така юна і свіжа, як раніше. Звісно, на фото, які співачка публікує у своєму Інстаграм-блозі, вона виглядає ідеально. Та всі ці знімки оброблені і не відображають реальної зовнішності співачки.

Нещодавно в Мережі з’явилося відео, на якому Тіна Кароль давала коментар журналістці на цьогорічному музичному фестивалі “Чорноморські ігри”.

Співачка була у красивій сукні, з професійним макіяжем та зачіскою. Та публіка все одно помітила, що співачка дещо постаріла. Так, Тіна виглядала дещо втомленою, на її обличчі були помітні набряки, а шкіра на шиї видавала вік співачки.

Коментатори відмітили, що Тіна дещо погано виглядає.

Варто відзначити, що Тіна Кароль дуже суворо відноситься до себе і своєї зовнішності. Співачка від природи схильна до набору ваги та при цьому вона має ідеальну фігуру, адже ретельно слідкує за харчуванням і регулярно займається спортом. Про те, як співачка доглядає за шкірою невідомо, адже Тіна про це ніколи не говорить. Та очевидно, що артистка регулярно відвідує косметолога і використовує хороший домашній догляд. Співачка не робила жодних пластичних операцій, але корегувала форму губ у косметолога. Зараз вуста Тіни виглядають пишнішими, ніж раніше.

Нагадаємо, на днях Тіна Кароль знялася у сімейній фотосесії зі своїм 14-річним сином Веніаміном. Співачка повторила фотосесію, яку вона понад 10 років назад зробила зі своїм чоловіком Євгеном Огіром, який помер у 2013 році через онкологію.

Фото співачка оприлюднила у день народження свого покійного чоловіка. Знімки вийшли неймовірно красивими і зворушливими, адже Веніамін росте точною копією свого батька.

Back to top button