Цікаве

Все про адідас

Що ми знаємо про бренд адідас? Можливо ви вже чули про те, що це одна з найуспішніших і найзатребуваніших фірм у світі? Вона з’явилася понад сотню років тому у невеликому містечку в Німеччині. Це був сімейний бізнес двох братів — Адольфа і Рудольфа Дасслерів. Чоловіки починали з виробництва ортопедичних капців, але мріяли винаходити ідеальні кросівки, які підходитимуть усім потребам спортсменів. Тож трохи згодом вони розпочали співпрацю з місцевими спортклубами, куди постачали взуття. Саме ці вироби допомогли легкоатлетам перемогти величезну кількість змагань, з чого й почався шлях успіху компанії.

adidas завжди пропонував своїм покупцям виключно якісні, функціональні та інноваційні товари. Так було раніше і цієї стратегії лейбл дотримується донині. Завдяки тому, що фірма ставиться до своїх покупців з особливою увагою, її аудиторія досягає величезного багатомільйонного масштабу. Усі, від професійних спортсменів і селебріті у світі спорту, до любителів стежити за своєю фігурою і прихильників sport style, обожнюють продукцію адідас і стають постійними клієнтами після першої ж покупки.

Асортимент фірми дуже багатий і різноманітний. Тут можна розглянути продукцію для таких видів спорту, як футбол, баскетбол, йога, пілатес, біг, плавання, заняття в залі, скейтбординг, хайкінг і так далі. Звісно ж, тут представлені позиції для жінок, чоловіків і дітей будь-якого віку, з різними способами життя, смаковими уподобаннями, улюбленими колірними гамами. Тут ви отримуєте можливість придбати речі для себе і своїх близьких, для будь-якого випадку життя: тренування, повсякденність, подорож, відпочинок тощо.

Можливо ви вже чули про колекції лейблу? Вам можуть бути знайомі такі неймовірно відомі колекції, як Superstar, Stan Smith, Originals, Ozweego, Gazelle, Forum та інші. Саме ці та інші винаходи бренду повністю змінили світ моди та індустрії спорту, тому ми радимо обов’язково з ними ознайомитися.

Офіційний сайт інтернет-магазину adidas — це неймовірно зручна платформа, за допомогою якої ви можете замовити неймовірні товари й отримати їх уже за кілька днів у своєму місті. Тільки уявіть, як лежите біля басейну, п’єте улюблений лимонад і гортаєте стильний каталог марки. Сучасні технології дають нам змогу обирати для себе обновки, перебуваючи в будь-якій точці світу, займаючись будь-якими справами та заощаджуючи час для роботи, навчання, зустрічей, відпочинку. Хіба це не ідеально?

Запрошуємо просто зараз оформити замовлення на сайті адідас. Вдалих покупок!

Back to top button