Цікаве

Вперше в історії ролик на YouTube зібрав 10 млрд переглядів (відео)

Це означає, що кожна людина у світі подивилася дитячий відеокліп хоча б один раз, передає 1news з посиланням на lenta.ua.

Невигадлива дитяча пісенька Baby Shark Dance від компанії Pinkfong, розміщена на YouTube, набрала більше 10 мільярдів переглядів – таким чином цей ролик став найбільш перегляданим за всю історію відеохостингу.

Малята з Південної Кореї співають і танцюють на тлі анімації про маленьку акулу та її сімейство. У пісеньці перераховуються родичі акуленка аж до бабусі з дідусем, потім сімейство планує вийти на полювання. Морських мешканців попереджають про небезпеку нападу та радять їм тікати. Морські жителі ховаються в коралах і, коли уникають загибелі, висловлюють радість порятунку від акуленка та його агресивної родини. “От і все, ду-ду-ду-ду-ду-ду-ду” – так закінчується пісенька.

На Землі живе 8 мільярдів людей, і це означає, що кожна людина подивилася дитячий відеокліп хоча б один раз. Але швидше за все це діти переглядали відео кілька десятків разів, радуючи батьків музичним фоном.

Зазначимо, що пісенька з’явилася на платформі YouTube п’ять років тому і зібрала 32 мільйони позначок «подобається».

Back to top button