Цікаве

Von Mercier – компанія представила унікальний автомобіль, який може парити над землею та водою – 1News


Daily Mail

Автомобіль поєднує у собі передові технології на повітряній подушці та інновації в галузі електромобілів

У Великій Британії компанія Von Mercier представила автомобіль Arosa, унікальність якого полягає в тому, що він оснащений повітряною подушкою. Про це повідомляє Daily Mail.

Як зазначається, компанія названа на честь американського інженера та її засновника Майкла Мерсьє – за словами творців, автомобіль поєднує у собі передові технології на повітряній подушці та інновації в галузі електромобілів. Дана модель оснащена повністю електричною трансмісією, яка складається з бензинового двигуна – його приводять у дію три електродвигуни, а буферна батарея накопичує електроенергію для коротших сплесків швидкості.

Також у моделі є відкрита кабіна з тандемним розташуванням сидінь, як у винищувача, і цифрова панель приладів. Arosa також має бічні палуби, схожі на човен, так що на повітряній подушці можна взяти з собою більше людей.

Зазначається, що для початку Von Mercier виробляє 50 моделей своєї Arosa – у компанії сподіваються, що до літа основна частина моделей надійде у продаж. На даний момент близько 180 клієнтів “висловили готовність купити Arosa”. Початкова ціна становить 100 000 доларів США (приблизно 73 400 фунтів стерлінгів), однак вона може й зрости.

1News за темою: Porsche перенесе реальні автомобільні дороги у відеоігри

Як повідомлялося раніше, на українському ринку може з’явитися ультрабюджетний електрокар – Citroen Ami.

Зазначається, що відповідна модель прибула до України задля сертифікації. Прототип цього компактного молодіжного електромобіля був представлений 2019 року на автосалоні в Женеві. Тепер випускається серійно. Причому, у кількох типах кузова. І у пасажирській, і у вантажній версіях.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button