Цікаве

Володар перснів: Персні влади – Amazon Prime представив перший трейлер серіалу – 1News


Фото з відкритих джерел

Премʼєра серіалу на Amazon Prime Video запланована на 2 вересня

Стримінговий сервіс Amazon Prime представив перший трейлер серіалу “Персні влади”, знятого за мотивами “Володаря перснів”. Про це повідомляє tjournal.

Ролик показали під час Супербоулу-2022. Серіал розповість про події Другої епохи Середземʼя — за кілька тисяч років до подорожі Більбо Беггінса до Самотньої гори.

Зазначається, що серіал матиме понад двадцять центральних персонажів — як знайомих за оригінальними творами, так і придуманими спеціально для “Перснів влади”. Премʼєра серіалу на Amazon Prime Video запланована на 2 вересня. За даними ЗМІ, перший сезон “Перснів влади” серіал коштував 465 мільйонів доларів і його вже назвали найдорожчим шоу всіх часів.

Згідно з книгами Толкіна, персні влади були викувані у Другу епоху Середзем’я. Усього їх було 20: був головний Єдиний перстень, ще три належали ельфам, сім — гномам, дев’ять — людям.

1News за темою: Вийшов трейлер “Техаської різанини бензопилою”

Нагадаємо, Universal Pictures представила перший трейлер фантастичного трилера “Світ Юрського періоду 3: Домініон” (Jurassic World: Dominion), який вийде у прокат влітку цього року. У фільмі зіграли Кріс Претт, Омар Сі, Брайс Даллас Ховард, а також Сем Нілл, Джефф Голдблюм і Лора Дерн.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button