Цікаве

Відомого голлівудського актора заарештували за фінансові махінації

Зак Ейвері обманював інвесторів, заявляючи про успіхи своєї кінопрокатної компанії 1inMM Capital LLC, в тому числі стверджував, що співпрацює з платформами Netflix і HBO

Зірку Голлівуду Зака ​​Ейвері (справжнє ім’я Захарі Джозеф Горвіц) заарештували за організацію “схеми Понці”, яка лягла в основу одного з фільмів.

За даними ФБР, артист обманював інвесторів, заявляючи про успіхи своєї кінопрокатної компанії 1inMM Capital LLC, в тому числі Зак Ейвері стверджував, що співпрацює з платформами Netflix і HBO, – інформує 1NEWS.

Свою компанію Зак Ейвері створив в 2013 році, вона займається прокатом фільмів в Латинській Америці.

Гроші інвесторів він, нібито, використовував для особистої потреби і виплат попереднім інвесторам в стилі класичної “схеми Понці”.

У 2015 році зірка Голлівуду відправив інвесторам пляшки віскі Johnny Walker Blue Label разом з річним звітом, в якому говорилося, що компанія “придбала і успішно поширила” 49 фільмів.

З Netflix і HBO компанія нібито співпрацювала, щоб поширювати фільми в Австралії і Новій Зеландії. інвесторам обіцяли річну прибутковість до 40%.

Los Angeles Times пише, що зараз Зак Ейвері продає свій будинок в Лос-Анджелесі за 6 495 000 доларів. На нього він витратив частину грошей, отриманих від інвесторів. У будинку з шістьма спальнями є басейн, винний льох і тренажерний зал.

Одним із доказів провини актора стали підроблені електронні листи від керівництва Netflix і HBO, за допомогою яких артист хотів виправдати затримки виплат інвесторам.

Зака Ейвері звинуватили в шахрайстві з використанням електронних засобів зв’язку. Він постав перед судом у вівторок з федеральної в’язниці в центрі Лос-Анджелеса. Суддя погодилася звільнити Хорвіца під заставу в мільйон доларів.

За шахрайство з використанням електронних засобів зв’язку Заку Ейвері загрожує до 20 років в’язниці.

Зака Ейвері можна побачити у фільмах “Хребет диявола”, “Нурієв. Білий ворон ” і “Розлом часу”.

Також він був статистом Бреда Пітта у військовому фільмі “Лють”.

Джерело: УНН

Back to top button