Цікаве

Ветеринарні ультразвукові сканери Kaixin

Використання високоточного обладнання допомагає ефективніше контролювати здоров’я ветеринарних пацієнтів. І перше місце тут заслужено належить ультразвуковим сканерам. Якісні прилади дають можливість отримати максимально точні й різнобічні результати, суттєво прискорюють діагностичні процедури та роблять їх безпечними. Найкращі товари для ветеринарії БІОВЕТ представлені УЗД-системами Kaixin.

Kaixin — китайська компанія, яка самостійно розробляє та виробляє широкий асортимент пристроїв для ультразвукових досліджень. Сьогодні це лідер на ринку сучасного медичного та ветеринарного обладнання. Продукція цього виробника проходить безліч процедур контролю якості та має відповідні сертифікати, що підтверджують відповідність вимогам Європейського Союзу.

Види УЗД-сканерів

Умовно всі прилади можна поділити на два види:

  • Стаціонарні — сканери, які використовуються лише у клініках. Вирізняються розширеним функціоналом, наявністю великого монітора, додатковими можливостями конструкції.
  • Портативні — апарати невеликого та середнього розміру, що працюють від мережі чи компактної ємної батареї. Підходять для обстеження дрібних і великих тварин. Можуть використовуватися не тільки в клініках, а й на фермах, навіть у польових умовах.

Ультразвукові сканери здебільшого комплектуються лише одним датчиком. Щоб розширити можливості клініки загалом та обстеження зокрема, окремо купують додаткові датчики до УЗД апаратів Kaixin.

Вони поділяються на кілька видів:

  • мікроконвексні — для дослідження абдомінальної ділянки у тварин малого та середнього розміру;
  • конвексні — для великих тварин;
  • лінійні — для вивчення внутрішніх органів дрібних тварин;
  • мультичастотні — для вимірювання товщини жирової клітковини тварин;
  • ректальні — для огляду великої рогатої худоби, коней.

Застосування УЗД-сканерів

Використовуючи різні датчики до УЗД апаратів Kaixin, можна проводити всі можливі дослідження внутрішніх органів (включно з печінкою, нирками, підшлунковою залозою, серцем), судин, сухожиль, органів зору тощо.

Ультразвукове обладнання допомагає вчасно виявляти патології статевої системи, діагностувати вагітність у тварин та контролювати її перебіг, визначати дату пологів тощо.

Переваги Kaixin

Офіційні представництва виробника функціонують у понад 170 країнах світу. В Україні Kaixin представляє БІОВЕТ. Корпоративні клієнти виробника можуть розраховувати на компетентне обслуговування придбаного обладнання, у разі потреби — і на якісний ремонт.

БІОВЕТ пропонує широкий асортимент сучасної техніки, доступні ціни, допомогу у виборі приладів та оснащенні ветеринарних клінік, гарантійне й післягарантійне обслуговування.

Back to top button