Цікаве

Велика Британія не вимагатиме паспорт вакцинації: подробиці

Велика Британія не вимагатиме паспорти вакцинації для відвідування нічних клубів і масових заходів. COVID-документи також не потрібні для туристів після повернення з деяких країн.

Міністр охорони здоров’я і соціальних справ Великої Британії Саджид Джавід повідомив також, що вважає недоцільним ПЛР тестування, яке повинні проходити туристи, повідомляє 1News.

“Тест ПЛР, який потрібно після повернення до Великої Британії з деяких країн. Я хочу спробувати позбутися від нього якомога швидше”, – сказав Саджид Джавід.

Про такі наміри уряду Великої Британії пише й The Times. Зокрема, ЗМІ повідомляють, що прем’єр-міністр Борис Джонсон оголосить наступного тижня про відмову від запропонованої схеми обов’язкової сертифікації.

Компанії, які вже вимагають підтвердження вакцинації, зможуть продовжити роботи це надалі, але нова схема протиепідеміологічних заходів буде вводити носіння масок і віддалену роботу тільки в тому випадку, якщо показники захворюваності виростуть. ЗМІ також повідомляють, що ймовірно, в уряді одночасно оголосять й про старт вакцинації населення третьою, бустерною дозою вакцин.

Джерело: gazeta.ua

Back to top button