Цікаве

Вчені радять їсти шоколад, щоб не боліло серце

Щоб зробити такий висновок, вчені вивчили 5 досліджень, у яких брало участь 575 тисяч людей

Помірне споживання шоколаду – до трьох плиток на місяць – зменшує ризик розвитку серцевої недостатності на 13%.

Щоб зробити такий висновок, вчені вивчили 5 досліджень, у яких брало участь 575 тисяч людей, – повідомляє 1NEWS.

Дослідники вважають, що природні сполуки в шоколаді – флавоноїди – підвищують стан здоров’я крові та допомагають зменшити запалення.

Утім, якщо їсти багато шоколаду, жир та цукор у ньому принесе більше шкоди, аніж користі.

Наприклад, у тих, хто їсть шоколад щодня, ризик розвитку серцевої недостатності навпаки збільшується на 17%.

Джерело: Українська правда

Tags
загрузка...

Схожі статті

Close