Цікаве

Вчені повідомили – якою через 50 років буде зовнішність жінок

Люди майбутнього будуть відрізнятися від сучасних стандартів краси, пише 1NEWS з посиланням на lenta.ua.

Уже за півстоліття зовнішність жінок зазнає істотних змін, симпатичних серед них стане набагато більше. До такого висновку прийшов учений Стівен Стірнс з Єльського університету, а результати його дослідження опублікував журнал Proceedings of the National Academy of Sciences («Праці Національної академії наук»).

Стірнс зауважив, що привабливі зовні жінки народжують красивих дітей. І ті, стаючи матерями, продовжують цю тенденцію. З кожним роком число красивих жінок збільшується, на відміну від чоловіків. Однак, на думку вченого, особливості зовнішності людей майбутнього будуть відрізнятися від прийнятих на сьогодні стандартів краси.

Так, вчений вважає, що за півстоліття жінки стануть нижчим на зріст і у них збільшиться вага. Саме жінки з такими параметрами частіше народжують потомство в порівнянні з худими і високими. Наукові уми сходяться на думці, що в майбутньому, причому вже через десять років, жінки стануть схожі між собою через асиміляції та імміграції. А такі деталі зовнішності, як веснянки, блакитні та зелені очі, виявляться рідкістю.

 

 

 

 

Back to top button