Цікаве

В Японії вийшов фільм Оппенгеймер

В Японії вийшов фільм Оппенгеймер

Фото: Скріншот
Кілліан Мерфі в головній ролі Роберта Оппенгеймера

Перед виходом Оппенгеймера на екрани точилися суперечки про те, чи буде фільм взагалі показаний у Японії. Адже в країні це викликає суперечки з огляду на тему фільму.

Фільм Оппенгеймер режисера Крістофера Нолана, який отримав премію Оскар за найкращий фільм, вийшов у прокат в Японії. Про це повідомляє видання Variety.

Однак перед виходом фільму в прокат були припущення, що стрічка взагалі не буде показана в країні. В Японії це викликає суперечки через сюжет фільму, який розповідає історію американського фізика-теоретика Дж. Роберта Оппенгеймера, який керував створенням атомних бомб. Ця зброя масового знищення була підірвана в 1945 році над Хіросімою і Нагасакі, в результаті чого загинули сотні тисяч японських громадян.

Незважаючи на це, фільм, який отримав Оскар, вийшов на екрани, зібравши 2,5 мільйона доларів у 343 кінотеатрах.

За даними Universal Pictures, Оппенгеймер став найбільшим прем’єрним вікендом 2024 року для голлівудського релізу в Японії, випередивши Аквамена і Загублене королівство ($1,6 млн) та Дюна: Частина друга ($1,3 млн).

Раніше повідомлялося, що фільм Крістофера Нолана з Кілліаном Мерфі в головній ролі Роберта Оппенгеймера, став другим найкасовішим фільмом із віковим рейтингом R.

Режисера Крістофера Нолана посвятять у лицарі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button