Цікаве

В Україні відкрили перший магазин без покупців

Магазин відкрився на Лівому березі Києва

Компанія Glovo запустила в Україні перший мікрофулфілмент центр — dark store.

Як повідомляють в компанії, він відкрився на Лівому березі Києва і працюватиме з 8:00 до 23:00, – інформує 1NEWS.

У dark store доступні товари певного асортиментного ряду, які можна буде замовити в додатку Glovo. Отримавши повідомлення про замовлення — співробітники dark store збирають його і передають кур’єрам на доставку користувачам.

«Glovo Express є перспективним напрямком розвитку бізнесу, і ми готові використовувати досвід та експертизу для створення нових можливостей в Україні. До кінця року він буде присутнім у п’яти містах України: Києві, Одесі, Львові, Харкові та Дніпрі» –говорить генеральний менеджер Glovo в Східній та центральній Європі Дмитро Расновський.

Зараз в dark store представлено близько 500 асортиментних позицій, серед яких є товари таких категорій: бакалія, солодощі та снеки, фрукти і овочі, м’ясо і ковбасні вироби, риба і морепродукти, молочні продукти і яйця, товари для дітей, безалкогольні та алкогольні напої, тютюнові вироби, товари для тварин і засоби для особистої гігієни.

Зазначається, що доставка товарів з магазинів займає істотну частку бізнесу Glovo. Для швидкої доставки необхідна наявність магазинів, які знаходяться в радіусі 3−4 км від користувача. Однак в компанії відзначають, що в окремих районах міст інфраструктура не настільки розвинена і у користувачів немає великого вибору в додатку.

Джерело: Finance.ua

Back to top button