Цікаве

В Україні офіційно почали продавати Nissan LEAF майже за мільйон гривень

Продаж електромобілів відбуватимуться через офіційну сертифіковану мережу дилерських центрів

Компанія “Ніссан Мотор Україна” оголосила ціни на оновлений Nissan LEAF і почала приймати замовлення на покупку автомобіля.

Про це повідомляє 1NEWS.

Зазначається, що продажі автомобілів відбуватимуться через офіційну сертифіковану мережу дилерських центрів.

Клієнти компанії матимуть нагоду замовити для придбання Nissan LEAF з батареєю ємністю 40 кВт*год.

З таким акумулятором запас ходу автомобіля становить 389 км в міському режимі та 270 км в змішаному.

Заряджання батареї може відбуватися через звичайну розетку, настінний зарядний пристрій або ж через швидку зарядку CHAdeMO, яка дозволяє поновити заряд батареї до 80% всього за одну годину.

Потужність електромотору оновленого Nissan LEAF становить 150 к.с., а максимальний крутний момент 320 Нм.

Завдяки цьому автомобіль досягає позначки 100 км/год за 7,9 секунд і розвиває максимальну швидкість 144 км/год”, – йдеться у повідомленні

Nissan LEAF пропонуватиметься у багатій комплектації N-Connecta за ціною від 976 490 гривень (35,1 тисяч доларів за курсом НБУ).

Ця комплектація, зокрема, включає інтелектуальну педаль e-Pedal, систему ефективного використання тепла HEAT PUMP, мультимедійну систему NissanConnect, а також інтелектуальний круїз-контроль, інтелектуальна система кругового огляду, передні і задні датчики паркування, система допомоги при старті вгору (HSA).

За безпеку відповідають система автоматичного перемикання світла, інтелектуальна система контролю рядності руху, система попередження про перехресний рух позаду автомобіля, система моніторингу “сліпих зон”, інтелектуальна система екстреного гальмування, Full LED фари та LED передні протитуманні фари.

Комфорт в салоні створюють клімат-контроль, підігрів керма та передніх і задніх сидінь”, – додали в Nissan.

На всі офіційно придбані Nissan LEAF діятиме гарантія 3 роки або 100 тисяч км пробігу, гарантія на електричні компоненти становитиме 5 років або 100 тисяч км пробігу, а також гарантія на збереження ємності батареї буде 8 років або 160 тисяч км пробігу.

Джерело: Ніссан Мотор Україна

Back to top button