Цікаве

В Київ приїде легендарний метал-гурт Iron Maiden

29 травня 2022 року на ВДНГ у Києві відбудеться велике шоу Iron Maiden — легенд хеві-металу та одного з найвідоміших гуртів в історії металу. Квитки на перший виступ британців в Україні у продажу на concert.ua з 6-го грудня, пише «Слух».

Iron Maiden виступлять в рамках світового туру Legacy Of The Beast, який триває з 2018 року. За цей час гурт записав і випустив у вересні 2021-го свій сімнадцятий і другий подвійний альбом Senjutsu.

Організатори концерту — H2D та Virus Music. Шоу на ВДНГ обіцяє бути в найкращих традиціях Iron Maiden — вони відомі масштабними концертними постановками.

«У нашому шоу відбуваються неймовірні й часом навіть божевільні речі! Наприклад, репліка літака Spitfire, що ширяє над сценою під час виконання Aces High, тонни піротехніки, гігантський Ікар, мушкети й кілька справді приголомшливих вогнеметів, із якими мені страшенно весело, ось побачите! І, звісно, у нас є Едді, якого ви ніколи не бачили наживо», — Брюс Дікінсон, вокаліст гурту.

Iron Maiden зібралися в Лондоні в 1975 році. Лідером, єдиним постійним учасником і автором більшості текстів і музики є басист Стів Гарріс. За понад 45 років на сцені колектив відіграв більше 2000 концертів, розпродав понад 100 мільйонів копій своїх альбомів і заслужив славу одного з найвпливовіших в історії металу, вплив яких на свою музику відзначали учасники Metallica, Slayer, Megadeth та інших гуртів.

Київський концерт Iron Maiden відбудеться за участі спеціальних гостей — Lord Of The Lost з Німеччини та австралійців Airbourne.

Back to top button