Цікаве

В Києві відкривається одразу шість різдвяних маркетів: анонс подій на 15-16 грудня

З 14 по 16 грудня у Києві відкриється одразу декілька новорічних ярмарків. Де провести вихідні та «підзарядитися» різдвяним настроєм, читайте у матеріалі 1News.

Найбільш нестандартний ярмарок відкриється 15 грудня у центрі «Нове століття» на Бехтеревському перевулку, 6. Там проведуть Вегетаріанський маркет «Різдво».

Як зазначається в анонсі організаторів, захід буде присвячений етиці в їжі. Можна буде купити веганські, вегетаріанські та просто натуральні продукти до Різдва.

Кухарі проведуть майстер-класи з приготування святкових страв. Обіцяють знайомство з українськими виробниками етичних продуктів, а ще лекції та воркшопи.

Вхід на захід буде вільним. Відвідати маркет можна з 13:00 до 19:00.

З 8 грудня на території ВДНГ за адресою проспект Академіка Глубкова, 1 триває фестиваль «Зимова країна».

Серед нових розважальних локацій, що діють на ВДНГ цього року — міська резиденція всесвітньо відомої фабрики ялинкових прикрас «Клавдієво», експозиція «Льодовиковий період», квест-павільйон «Дім інтерактивних пригод» та «Замок крижаних скульптур». Також прем’єрою сезону обіцяє стати нова новорічна казка від режисерів-постановників Костянтина Томільченка та Олександра Братковського «Winterra. Легенда казкового краю».

Як зазначають організатори, з вже добре знайомих та улюблених киянами і гостями міста розваг на зиму на ВДНГ знов повернуться:

– одна з найбільших у місті ковзанок, яку вдень прикрашатимуть традиційні різнокольорові стрічки, а вночі – сяючі гірлянди;

– улюблена розвага дітлахів та дорослих — драйвові тюбінгові гірки;

– головна казкова домівка сезону — Резиденція Діда Мороза;

– святковий ярмарок «Корпорація подарунків»;

– Київський театр маріонеток

– тропічна ферма «Планета Метеликів»;

– спеціальна серія кінопоказів й квестів від «Центру сімейного дозвілля Teleport 360» та «Квестманії»;

– контактний зоопарк Animal Park

– «Країна роботів»;

– галерея 3D картин «Трик Арт»;

– екологічно чистий простір для активного сімейного відпочинку KACHELI;

– мотузковий парк на деревах.

Смачно годувати гостей «Зимової країни на ВДНГ», будуть теплий «Баварський Двір», Hayloft Ukrainian BBQ Restaurant, кафе «Точка ВДНГ» та традиційний вуличний фудкорт.

Фестиваль буде тривати всю зиму аж до 10 березня 2019 року.

Вхід на територію ВДНГ – безкоштовний. На території діють платні розваги.

З 15 грудня по 20 січня на Контрактовій площі триватиме «Країна Північного Сяйва». Відкриття заплановане на 15 січня о 16:00.

Організатори обіцяють в день відкриття концерт, ярмарок, резиденцію Святого Миколая, парк ілюмінацій, арт-об’єкти, снігову гірка та новорічну ялинку, прикрашену в стилі української художниці Марії Примаченко.

О 16:30 очікується приїзд Святого Миколая, о 17:10 – виступ оркестру Львівські фанфари. З 18:00 заплановані виступи музичних гуртів RIYA, LCA, Фіолет та ТНМК.

З 14 до 16 грудня в ЦУМі за адресою вул. Хрещатик, 38 триватиме маркет подарунків «Made in Ukraine. Christmas market».

Участь у маркеті візьмуть понад 60 українських брендів. Гостям обіцяють не тільки святкову музику, частування і ароматний глінтвейн, а й казкові декорації, Insta-фотозоні і майстер-класи для дітей і дорослих.

На сьомому поверсі універмагу буде працювати незвичайна локація з виходом на балкон.

Вхід на маркет подарунків – вільний.

В «Українському домі» за адресою вул. Хрещатик, 2 з 14 до 16 грудня триватиме ярмарок подарунків «Чобіток Святого Миколая».

«У ці дні, коли на подарунки чекають навіть дорослі, саме в Українському домі ви зможете придбати новорічні «презенти»: ароматичні свічки, Різдвяне печиво, hand made прикраси, дерев’яні іграшки для ялинки, оригінальні зимові композиції, святкові солодощі, багато інших невід’ємних елементів новорічного декору та інтер’єру, гастрономії», – повідомляють організатори.

Ярмарок працюватиме з 11:00 до 19:00. Вхід – вільний.

Найбільший маркет подарунків Києва відкривається 15 грудня у локації «Всі. Свої» за адресою вул. Десятинна, 12. Відбуватиметься він протягом майже всього грудня: 15 та 16, 22–23–24 –25, 29–30 числа.

«На вас чекають цілих 5 поверхів чудових речей від найкращих українських виробників посуду, текстилю і декору для дому, одягу, прикрас, білизни, книг та дитячих іграшок, косметики та парфумів, аксесуарів для чоловіків і жінок, смачних подарунків. І все це – за однією адресою і в зручний для вас час! З нашою допомогою ви зможете підготувати приємні сюрпризи близьким та друзям на будь-яке з зимових свят – Миколая, Різдво та Новий рік», – повідомляють організатори.

Час роботи маркету: 10:00-20:00. Вхід – вільний.

В статті використані матеріали видання «Наш Киев».

Back to top button