Цікаве

В Голосієві відкрилась виставка анімованих велетнів (відео)

В Голосіївському парку у Києві відкрилась виставка анімованих велетнів, яких озвучили відомі українські особистості, повідомляє 1News.

Співак Павло Зібров із зеленими вусами варить чарівне зілля, мер Києва Віталій Кличко з намистом із іклів керує казковим плем’ям, а акторка Ольга Сумська – робить маску зі слизу болотних жаб. Зазначається, що це унікальна виставка, аналогів якої немає в світі.

Добрі та злі гіганти з книг і фільмів за допомогою технологій і голосів зірок ожили в Голосіївському парку. Тому якщо вам раптом захотілося відчути себе казковим карликом, що зустрів Гуллівера, то вам необхідно відвідати першу унікальну виставку анімованих велетнів.

Друїд Мірольд – один із понад ніж тридцяти рухомих казкових персонажів, яких придумали та створили в Україні. Він говорить голосом Павла Зіброва. Співак своїм персонажем задоволений.

Коли хтось проходить повз персонажа, то спрацьовує датчик і він починає говорити та рухатися.

«Вітаю тебе, друже, в моєму поселенні. Я вождь світу велетнів», – каже він голосом Віталія Кличка.

фото організаторів

Організатори запевняють, що почали першими оживляти велетнів. І аналогів української виставки немає поки що ніде в світі.

Сама виставка – це історія, казка, в якій є сценарій від початку до кінця, у якій є персонажі з чіткою характеристикою.

Шоумен Анатолій Анатоліч вживається в роль велетня, якого він озвучував. І каже, що зрозумів, куди поведе дітей наступними вихідними.

«У мене троє дітей, тому ми постійно в пошуках, куди б сходити та що показати. Звичайно, я хочу приїхати сюди з дітьми. Вони не знають, що я озвучував велетня. Це буде для них сюрприз», – сказав він.

Як додають у КМДА, окрім основних композицій, у парку буде представлена тематична анімація, мерч, сувенірна продукція та зона фуд-кортів для дорослих і дітей.

«Це пілотний проект, аналогів якого ще не було в Україні та всій Європі. Ми хотіли відійти від класичних виставок і створити справжню історію, в яку кожен відвідувач зможе зануритися тільки-но переступив поріг нашого парку. Ви зможете познайомитися з мирними жителями поселення або відчути себе героєм, поборовшись із злими Велетнями з Долини Туманів. Я впевнений, ви будете в захваті!» – сказав організатор виставки, засновник компанії World of impressions Денис Погорєлко.

Велетні стоятимуть у київському парку до 31 листопада. Далі українську виставку повезуть у подорож Європою.

Вартість входу: 150-200 грн.

За матеріалами «Вікна СТБ» та прес-служби КМДА

Back to top button