В Антарктиді на станції «Академік Вернадський» з’явиться власна броварня
На українській антарктичній станції «Академік Вернадський» до кінця цього року з’явиться власна броварня, пише 1news з посиланням на processer.media.
З України відправлять експедиції обладнання та всі необхідні інгредієнти для приготування пива.
25 листопада майбутні учасники 27 української антарктичної експедиції відвідали майстер-клас з приготування крафтового пива Beermaster. Полярників навчили варити два сорти пива: світле Helles BOCK із присмаком житнього хліба та темне пиво American STOUT із додаванням української гречки.
«Для нас це безцінна нагода навчити українських полярників, професіоналів своєї справи, всім тонкощам пивоваріння, щоб вони змогли готувати справжнє крафтове пиво далеко від дому. Адже ми розуміємо, як важливо, щоб наші співвітчизники, справжні цінителі пива могли насолодитися ним у холодні довгі зимові вечори не лише вдома, а й під час експедиції», – заявив Віктор Ващук, головний пивовар Beermaster Brewery.