Цікаве

Уран перестав бути ретроградним: як це вплине на знаки Зодіаку

У четвер, 14 січня, планета Уран перестала бути ретроградною. У такому положенні вона перебувала з 15 серпня 2020 року, коли астрологи передбачили низку ірраціональних наслідків.

1News пропонує дізнатися, як ця астрологічна подія здатна вплинути на життя людей у різних сферах.

Що таке ретроградний Уран

Під час ретроградного руху із Землі здається, що планета рухається у зворотному напрямку. Насправді це є оптичною ілюзією.

Проте астрологи вважають, що під час своєї ретроградності Уран – найближча до Сонця планета – може чинити деструктивний вплив на наше життя. Оскільки його вважають символом хаосу, у цей непростий період можуть зриватися домовленості, виникати складності в спілкуванні, надмірна метушня і нервозність.

Що означає вихід Урана з ретроградності

14 січня є останнім днем ретроградного Урана. Вже 15-го числа планета починає директний рух у звичному напрямку, що, на думку астрологів, означає початок сприятливого етапу, коли весь негатив залишиться в минулому і людям стане набагато легше забувати негаразди.

Наступний період ретроградності Урана настане 20 серпня 2021 року і триватиме до 18 січня 2022 року.

Як Уран вплине на знаки зодіаку

Із виходом Урана з ретроградності Тельці, Діви, Риби та Раки зможуть подолати депресію та апатію. Водолії, Леви, Близнюки, Стрільцівідчують приплив енергії й посилення інтуїції.

Козерогам, Скорпіонам, Терезам, Овнамастрологи також обіцяють вдалий період: представники цих знаків отримають можливість стати більш незалежними та врівноваженими.

Що можна робити після виходу Урана з ретроградності

  • Складати плани.
  • Йти на ризики.
  • Бути фізично активним.
  • Відкоригувати помилки минулого.
Back to top button