Цікаве

Українські військові виконали світові різдвяні хіти

Українські військові виконали світові різдвяні хіти

Фото: Скріншот
Кадр з відео

Українські солдати виконали відомі різдвяні хіти, щоб нагадати світові про війну і важливість підтримки України.

Українські військові виконали культові різдвяні пісні, щоб нагадати світові про повномасштабну війну на території нашої країни. Про це повідомляє UNITED24.

Зокрема, дев’ять українських військових заспівали пісні: Happy Xmas (War is over), Have Yourself a Merry Little Christmas, Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! та I’ll Be Home for Christmas.

Зазначається, що кавер-версії, які виконуються на бандурі, флейті, гітарі, перкусії та синтезаторі, мають змінені тексти, які нагадують про війну та важливість підтримки України світом.

Наприклад, у пісні Джона Леннона “Happy Xmas” звучать слова “war is over”, а військові додали лише одне “не” – “війна не завершилась”.

Або “I’ll Be Home for Christmas” – пісня, написана від імені солдата, який брав участь у Другій світовій війні, і заспівана Френком Сінатрою, в якій йдеться про те, що “Я буду вдома цього Різдва. Зараз ця фраза змінена на “Я не буду вдома на це Різдво”.

Щодо самого відео, то його знімали в бліндажі на Бахмутському напрямку, а також на тлі зруйнованих російськими окупантами цивільних об’єктів.

Раніше повідомлялося, що Маша Єфросиніна розповіла, як планує відзначати Різдво. 

Гослінг випустив різдвяний кліп з фільму Барбі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button