Цікаве

Українська пара з найбільшою різницею у зрості потрапила до реєстру рекордів

Національний Реєстр Рекордів зареєстрував сімейну пару киян, у яких найбільша різниця в зрості – 39,6 см. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила керівник реєстру Лана Ветрова.

Зазначається, що Зріст дружини, Надії Колоскової, 1,96м, а зріст її чоловіка, Олексія Колесника, – 1,57м.

«Ця сімейна пара щаслива у шлюбі. Бо для щастя, мабуть, розміри значення не мають! Розміри мають значення для рекорду», – написала Ветрова.

Також вона повідомила, що сімейна пара познайомилась ще у студентські роки, коли вони підробляли на зимові свята Дідом Морозом та Снігуронькою. «Їх популярності тоді позаздрив би навіть сам Винник (мається на увазі співак Олег Винник – ред.)», – пожартувала керівник Національного Реєстру Рекордів.

Нагадаємо, раніше 1News повідомляло, що 18 серпня 2018 року в Україні була зафіксована рекордна кількість шлюбів, зареєстрованих за один день — 2980.

У Харкові 1 серпня на аеродромі «Коротич» у рамках міжнародного проекту Women on Wings був встановлений світовий рекорд у великих формаціях. Під час встановлення рекорду 57 жінок-скайдайверів на висоті понад 5000 метрів відділилися від трьох літаків та у вільному падінні зібрали велику формацію і двічі її перебудували, таким чином показавши три фігури.

Back to top button