Цікаве

Українська авіакомпанія радикально змінює гардероб стюардес

Замість "сексапільних помічниць" на підборах у спідницях та з яскравим макіяжем, бортпровідниці будуть носити брюки та кросівки

Українська авіакомпанія SkyUp з осені запроваджує новий образ своїх стюардес.

Замість “сексапільних помічниць” на підборах у спідницях та з яскравим макіяжем, бортпровідниці будуть носити брюки та кросівки, – розповідає 1NEWS.

Образ стюардес як “чемпіонок” їй допомогла створити фешн-агенція Frame Fashion Consultancy.

Там кажуть, що багато елементів сучасного іміджу бортпровідниць насправді дуже застарілі.

“Їхня поява в образі різних десятиліть була викликана потребами того часу: головний убір від способу військової подруги в 30-і, рукавички медсестри в 40-і з появою їжі на борту, сексапільна помічниця в костюмі з акцентом на жіночих формах під час сексуальної революції”, – пояснює керівниця проєкту Ольга Цареградська.

“Вони явно не відповідають сучасному духу часу: капелюх псує волосся при кріпленні, хустку на шиї потрібно поправляти, а в костюмах, які щільно прилягають до тіла, стюардеси часто відчувають до себе неповажне ставлення”, – додає голова Frame Fashion Consultancy.

За її словами, саме неповага зі сторони пасажирів турбує бортпровідниць більше, ніж незручний одяг і взуття.

Тому з осені стюардеси SkyUp будуть носити брюки замість костюмів зі спідницями, кросівки – замість туфель на підборах, та більш стриманий макіяж.

“Головним акцентом образу стала хустка небесно-голубого кольору, яка кріпиться до еполетів жакета та пальто”, – додають у авіакомпанії.

Елементи нового образу стюардес створили з кількома українськими брендами.

Джерело: ВВС Україна

Back to top button